Fast Forward: Tomorrowland


Het einde van het jaar nadert en daarmee dus ook het begin van een nieuw jaar, vol met nieuwe films. Hoog tijd voor ons dus om vooruit te blikken op de belangrijkste releases van het jaar 2015. Dit doen we met een reeks artikelen genaamd Fast Forwards waarin we kijken naar wat we al van de film weten en laten we de MoviesNET Thermometer bepalen of de film Hot or Not is.

Een nieuw Disney-avontuur
Jaarlijks brengt Disney ons de nodige nieuwe films. Vervolgen of remakes van eeuwenoude sprookjes of totaal nieuwe concepten zoals Tomorrowland. Gebaseerd op het gelijknamige themagebied uit verschillende Disney-parken is Tomorrowland gericht op je eigen fantasie. De bekendste attracties uit dit gedeelte van de Disney-parken zijn Space-Mountain en Buzz Lightyear Laser Blast.

De magie van een pin
Middels een wat ons betreft fantastische teaser trailer heeft Disney ons begin oktober kennis laten maken met een befaamde, magische pin. Wanneer hoofdrolspeelster Britt Robertson de pin aanraakt waant ze zich direct in een compleet andere wereld. Het schijnt een miraculeuze plaats te zijn, waar je de wereld zou kunnen beïnvloeden, het is… Tomorrowland.


De cast
Ook in Tomorrowland komen traditiegetrouw weer een hoop grote Hollywood-namen voorbij. Zo hoorden en zagen we in de eerste trailer George Clooney al even voorbij komen als Frank Walker, maar zijn daarnaast ook Judy Greer (rol nog onbekend), Keegan-Michael Key (Hugo) en Hugh Laurie (David Nix) van de partij.

Niets is onmogelijk
De slogan van de film verraad het eigenlijk al wel een beetje: Stel je een plaats voor, waar niets onmogelijk is. Onze verwachting van Tomorrowland is dat de film ons meeneemt op een adembenemende reis langs de wildste fantasieën van Casey Newton (Robertson). Als groot fan van Disneyland Parijs en andere Disney-films kan ik niet anders dan uitkijken naar dit nieuwe avontuur, een hele dikke Hot dus!

Wist je dat… In Disneyland Parijs het themagebied niet Tomorrowland heet, maar Discoveryland? Dit is namelijk makkelijker uit te spreken voor de Fransen.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren