Remember Me-ontwikkelaar onthult releasedatum van Life is Strange

In augustus onthulde Dontnod Entertainment, de ontwikkelaar van Remember Me, het veelbelovende Life is Strange. In deze episodische game kruipen spelers in de huid van Max Caulfield, een meisje met de mogelijkheid om terug te gaan in de tijd en daar gebeurtenissen te veranderen. De veranderingen die je daar uitvoert, beïnvloeden de toekomst en zo hebben jouw keuzes invloed op het verhaal.

Dontnod onthulde zojuist dat de eerste episode zal verschijnen op 30 januari. Deze kost 4,99 euro, maar het is ook mogelijk om onmiddellijk het complete seizoen (bestaande uit vijf afleveringen) aan te schaffen voor 19,99 euro. Heb je de eerste aflevering gekocht en ben je verliefd geworden op Life is Strange? Dan kun je een Season Pass aanschaffen; deze bevat episode 2 t/m 5 en kost 16,99 euro.

Een gloednieuwe trailer van Life is Strange vind je hieronder.

 1.   
  ShadyXL's avatar

  Remember Me vond ik best een toffe game, dus deze zal ik waarschijnlijk ook kopen. Natuurlijk eerst episode 1 en dan pas beslissen of ik de rest nog ga halen. Het klinkt in ieder geval wel interessant.

 2.   
  kmjansen's avatar

  dus Ep. 1 is 5€, complete seizoen 20€ en season pass 17€ dus ep 1 plus season pass is 22€ terwijl hele seizoen 20€ is, lekker logisch

 3.   
  ShadyXL's avatar

  kmjansen schreef, "dus Ep. 1 is 5€, complete seizoen 20€ en season pass 17€ dus ep 1 plus season pass is 22€ terwijl hele seizoen 20€ is, lekker logisch"

  Dat doen ze om ervoor te zorgen dat mensen direct de complete collectie kopen ipv dat ze eerst deel 1 kopen en dan toch misschien de rest niet kopen. Het is eigenlijk best een logische en slimme zet.

 4.   
  Tom's avatar

  Ik ben hier toch heel erg benieuwd naar geworden. Remember Me had ook een erg aparte vibe, die ik wel kon waarderen. Iets ‘anders dan anders’ waar ik zo snel mijn vinger niet op kon leggen.