Life is Strange: Remastered Collection uitgesteld tot begin 2022

Life is Strange: Remastered Collection laat wat langer op zich wachten, zo meldt de ontwikkelaar via Twitter. De verbeterde versie staat nu gepland voor begin 2022 om te verschijnen op de pc, PlayStation, Xbox, Stadia en Switch. De remaster voegt diverse verbeteringen door, zoals motion capture van gezichten en optimalisaties op het gebied van de game engine en belichting.

Het uitstel van de Life is Strange: Remastered Collection komt vooral door de uitdagingen van de pandemie. Er staat ook nog geheel nieuwe content op het punt van verschijnen, Life is Strange True Colors. Deze komt op 10 september uit. Van True Colors is ook een Ultimate Edition beschikbaar straks, die zowel de nieuwe game als de Remastered Collection bevat. Deze kan je dan binnenhalen zodra de remaster is verschenen.

Een stuk verhalende DLC genaamd Wavelength verschijnt nog eerst na True Colors, op 30 september. Dat was de oorspronkelijke releasedatum voor de remaster. Het ontwikkelteam wil echter niet teveel druk op alle ontwikkelaars leggen en voldoende ruimte houden tussen True Colors en de Life is Strange: Remastered Collection.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren