Patch 4 verschenen voor Assassins’s Creed: Unity, pakt framerate-problemen aan

De langverwachte vierde patch voor Assassin’s Creed: Unity is inmiddels uitgebracht op de Xbox One en PlayStation 4. Met deze patch belooft Ubisoft een aanzienlijke verbetering van de stabiliteit van de game. De zo gehekelde framedrops zouden hiermee grotendeels opgelost moeten zijn.

Patch 4 delivers a variety fixes including:
* Performance & Stability: Frame rate drops, game crashes, lost progression
* Gameplay: Navigation, lock picking chests
* Online: Connectivity, matchmaking, companion app
Daarnaast bevat de patch, die zo’n 6,7 Gb beslaat, tal van andere fixes voor een aantal kleinere bugs. Pc-bezitters zullen echter nog even geduld moeten hebben, hun patch zal later deze week verschijnen en bevat tevens fixes die specifiek voor de pc-versie van de game gelden.

 1.   
  3333/3333's avatar

  Met dank aan Leukste voor de tip.

 2.   
  tijn80's avatar

  Toch vreemd. Gisteren een bericht dat hij uitgesteld werd en nu opeens toch een patch. (geen klacht, gewoon een observatie) 馃槈

 3.   
  -Arthur-'s avatar

  Wow! Bijna 7 GB? Ik ben erg geinteresseerd om dit spel te kopen voor mijn PS4, maar door al de negativiteit rondom het spel, nog niet gedaan. Ik hoop dat het spel opnieuw gereviewed kan worden met de definitieve updates.

 4.   
  djonnieboy97's avatar

  Hehe eindelijk werd wel eens tijd

 5.   
  Daan's avatar

  ”tijn80″ schreef, "Toch vreemd. Gisteren een bericht dat hij uitgesteld werd en nu opeens toch een patch. (geen klacht, gewoon een observatie) ;)"

  Uitgesteld betekent niet gelijk dat het weken moet duren. Het is 茅茅n dag uitgesteld. 馃檪

 6.   
  HWSHHZ's avatar

  ”-Arthur-“ schreef, "Wow! Bijna 7 GB? Ik ben erg geinteresseerd om dit spel te kopen voor mijn PS4, maar door al de negativiteit rondom het spel, nog niet gedaan. Ik hoop dat het spel opnieuw gereviewed kan worden met de definitieve updates."

  Het is denk ik slimmer als je inderdaad nog een maandje of wat langer wacht, dan moet de game wel een stuk beter draaien als in het begin!

  Bijna 7 GB voor een patch is behoorlijk groot, nu maar hopen dat de verbeteringen ook duidelijk zichtbaar zijn…

 7.   
  Leukste's avatar

  Erik Rommel schreef, "Met dank aan Leukste voor de tip."

  Informatie is mooi verwoord. Bedankt Erik Rommel.

  Met deze patch kunnen we dan nu eindelijk grondig aan de slag met de game. Ik heb zelf nog wel wat missies over om het resultaat van de patches eens te aanschouwen in de game.
  Heb net ook een klein uur de game gespeeld. En de game loopt inderdaad “smooth”. Je ziet nog wel steeds IA hun uiterlijk/gezichten veranderen als je door de menigte loopt.

 8.   
  Tom 2.0's avatar

  7gb betekend wel dat ze een heel groot deel van de game hebben moeten herschrijven. Gewoon slechte ontwikkeling.