Ratchet & Clank is in 2015 terug; geen pure remake van eerste deel

Tijdens de E3 dit jaar werd bekend dat Ratchet & Clank naar de PlayStation 4 komt en dat het een remake van het eerste deel zou zijn. Ontwikkelaar Insomniac Games laat via Twitter echter weten dat de Ratchet & Clank-titel, die in 2015 moet verschijnen, juist geen remake wordt, maar een herinterpretatie van de originele game.

Wat dit betekent is ons volstrekt onduidelijk, al klinkt het logisch dat Insomniac teruggaat naar de roots van Ratchet & Clank en dat we hopelijk weer wat meer kwaliteit en vernieuwing mogen verwachten. De laatste delen waren immers geen puur goud meer, dus de PlayStation 4-versie mag wat ons betreft gaan schitteren.

Tot slot is bekend geworden dat de nieuwe game tegelijkertijd met de Ratchet & Clank-film moet verschijnen. Zitten jullie op een nieuwe Ratchet & Clank te wachten?

  1.   
    Free Roamer's avatar

    Hopelijk ook voor PSVita want ik ben de laatste tijd nogal aan het twijfelen of ik misschien een zou kopen deze kerst. Ik zou graag weer eens wat Classics zoals Ratchet & Clank trilogy spelen. Wat zou ik kiezen PSVita, Headset of Apple Earpods?

  2.   
    3333/3333's avatar

    Ben erg benieuwd, het eerste deel blijft nog steeds mijn favoriete Ratchet & Clank game.

  3.   
    OMGitsOhMyGoat's avatar

    Free Roamer schreef, "Hopelijk ook voor PSVita want ik ben de laatste tijd nogal aan het twijfelen of ik misschien een zou kopen deze kerst. Ik zou graag weer eens wat Classics zoals Ratchet & Clank trilogy spelen. Wat zou ik kiezen PSVita, Headset of Apple Earpods?"

    ik zou gaan voor een psvita ben ook van plan een te kopen , maar een headset is ook een must have om te gamen dan zou ik gaan voor de turtle beach px22 die kan je ook nog mobiel aansluiten ik zou geen earpods kopen

  4.   
    Rijstekorrel's avatar

    Free Roamer schreef, "Hopelijk ook voor PSVita want ik ben de laatste tijd nogal aan het twijfelen of ik misschien een zou kopen deze kerst. Ik zou graag weer eens wat Classics zoals Ratchet & Clank trilogy spelen. Wat zou ik kiezen PSVita, Headset of Apple Earpods?"

    Apple earpods kosten niks rond 30 euro dus kan je altijd nog kopen, verder is kwaliteit vind ik bagger al ken ik de inear versies nog niet.
    Ik zou voor de vita gaan dan of een goede headset.

  5.   
    soldierarjan's avatar

    ben momenteel met de rachet and clank trilogy bezig op de vita en het blijft nog steeds super vet om te spelen.

  6.   
    RavingHazard's avatar

    Raar dat er tijdens de Playstation Experience niks te zien was er over, en dat terwijl de film volgens mij al in januari of februari komt. Dat neemt niet weg dat ik als fan best nieuwsgierig ben naar Insomniac ons graat brengen! 😆

  7.   
    mattioza's avatar

    Ben wel blij dat Ratchet & Clank naar PS4 komt, want ik moet eerlijk zeggen dat ik de klassiekers platform-games wel mis (Sly, Crash Bandicoot, Jak and Daxter, een goede game van Rayman,…), het zal misschien stuk jeugdsentiment zijn.

  8.   
    sebastiaanwwe/Misterwwe's avatar

    Awesome! echt dat is zoo fucking vet, vroeger heb ik die game helemaal grijs gespeelt!

  9.   
    Iceviper_9's avatar

    leuk dat ze nog games maken van ratchet en clank

  10.   
    toqeer's avatar

    remake is wel leuk. denk alleen niet dat hij 60 euro waard is,