GamersNET Game Awards 2014: Maak kans op de grootste game/goodie-pakketten ooit


Heb je nog niet gestemd? Dat kan tot en met morgen! (woensdag 14 januari)

Nu The Crew in de winkels ligt, kunnen we concluderen dat het gamejaar 2014 ten einde is. Tijd om wederom te bepalen wat de beste games van het jaar zijn! Jullie beslissen dit natuurlijk, want in de GN Game Awards tellen alleen de stemmen van GN’ers! Wij doen niet aan categorieรซn, want dan wint bijna iedere game wel iets, en stellen op basis van jullie stemmen simpelweg een Top 3 samen van games die beloond worden met de bronzen, zilveren en gouden GN-toilettegels! Hoewel die toilettegels tof zijn, gaan ook dit jaar de echte hoofdprijzen gaan naar jullie! Enorm veel games, heel veel goodies en een paar mooie pronkstukken!

Let op: door deel te nemen aan deze actie accepteer je dat wij in januari met een camera voor je deur kunnen staan met รฉรฉn van deze enorme pakketten.


Doe hieronder mee met de vragenlijst en vul jouw allerbeste game van het jaar in. Binnen de redactie hebben we alvast een voorselectie gemaakt van de 44 meest spraakmakende games van het jaar. Wat je kunt winnen? Omdat de pakketten zo enorm groot zijn, laten we dat deze keer zien per platform.

Voor de duidelijkheid: de winnaar krijgt ALLE prijzen in het gefilmde pakket! We hopen dat de winnaar de games en goodies die hij niet interessant vindt, deelt met mede-GN’ers ๐Ÿ˜‰

[PRIJSVRAAG]

Heel veel succes! In januari maken wij de winnaars bekend en komen we zelfs langs om de prijzen langs te brengen.

We snappen dat het lastig is om alle prijzen te zien in het filmpje en daarom hebben we ook een aantal mooie foto’s gemaakt.

[SCREENSHOTS]

Winnaars 2009
1. Call of Duty: Modern Warfare 2
2. Assassin’s Creed II
3. Uncharted 2: Among Thieves

Winnaars 2010
1. Assassin’s Creed: Brotherhood
2. Call of Duty: Black Ops
3. Red Dead Redemption

Winnaars 2011
1. The Elder Scrolls V: Skyrim
2. Battlefield 3
3. Uncharted 3: Drake’s Deception

Winnaars 2012
1. Assassin’s Creed III
2. Far Cry 3
3. Call of Duty: Black Ops II

Winnaars 2013
1. GTA V
2. Assassin’s Creed IV: Black Flag
3. The Last of Us

  1.   
    angelaachan's avatar

    Te veel goede games dit jaar… dus ik ga maar voor m’n favoriete game-serie, Super Smash Bros :3 Wel super toffe pakketten!

  2.   
    Tom's avatar

    Er zijn dit jaar een heleboel sublieme titels verschenen. Gezien de new-gen uitvoering Grand Theft Auto V waarschijnlijk wel goed weet te scoren, heb ik mijn stem aan Forza Horizon 2 geschonken. Die racer verdient naar mijn idee zeker wat erkenning. Geeft auto-enthousiastelingen zo veel fun in een lekker upbeat sfeertje. ๐Ÿ™‚

    Verder wens ik natuurlijk iedereen succes met een keuze maken, en uiteraard het winnen van die complete goodiepakketen. ๐Ÿ˜‰

  3.   
    DeAdSeYe's avatar

    De game die ik heb gekozen als GN Game Awards zal het niet gaan worden. Het kan ook niet als volledige game worden benoemd maar een prologue.

    Ik heb het over Metal Gear Solid: Ground Zeroes!

    Voor mij is MGS: Ground Zeroes toch wel de GOTY. Ik kan helemaal niet wachten op The Phantom Pain.
    Waarom MGS: Ground Zeroes?

    In Ground Zeroes zijn de levels meer open tegenover vorige delen. De stealth is van hoog niveau, de beste stealth die ik tot nu toe heb gezien in games. De animaties en de graphics zien erg mooi uit en de AI is goed geprogrammeerd.

    Tel daarbij op dat het erg verslavend is, zelfs wanneer je een missie uitspeelt wil je die herhalen om het nog iets beter te doen als de vorige keer. Het spel kent ook diverse speel stijlen, iets wat ik ook kan toejuichen in games.

    Al deze dingen worden nog beter in The Phantom Pain!

  4.   
    sebastiaanwwe/Misterwwe's avatar

    AC unity word het dit jaar sowieso niet.

  5.   
    bjorntukkertje's avatar

    WOW sick dat wil ik wel winnen ๐Ÿ™

  6.   
    Codename_black's avatar

    Ik mis bij de Gamersnet-app vraag de optie dat je de app niet gebruikt.

  7.   
    steuffie's avatar

    Super toffe actie gasten!

  8.   
    Ryan2000's avatar

    Yeah! Ik heb meegedaan!

  9.   
    RenevdGijp's avatar

    Toch altijd lastig om je GOTY te kiezen. Hoewel ik elk jaar heftig aan de Fifa zit toch gekozen voor Far Cry 4. Nu al heel lang bezig in de game en nog niet aan de story line echt begonnen!

  10.   
    bullet0verdose's avatar

    Ookal ben ik een grootte assassins creed fan.. moet ik toch zeggen dat Lotr Shadow of Mordor dit jaar mijn hart heeft gestolen met zijn perfecte combat stijl en natuurlijk het nemisis systeem dus kies ik hem als game of the year!!

  11.   
    Humswa's avatar

    Normaal gesproken zou ik altijd Assassins Creed kiezen. En super smash en mario kart zijn ook weer games die ik volgend jaar nog zal spelen. Maar voor mij de game, die ik op dit moment het meeste speel en telkens weer oppak is Destiny.

    Voor sommige niet de game waarop ze gehoopt hadden, maar voor mij precies wat ik gewend ben vanuit WOW of Diablo 3, Call of Duty. Grinden, looten, schieten en coop allemaal in 1. Welliswaar niet in een grote open wereld, maar dat hoeft voor mij niet perse. Zolang ik met me vrienden in coop samen een strike of raid kon klaren, was ik tevreden. En het schreeuwen en blij zijn in de party chat dat je weer een goede item hebt of juist dik balen als je weer “poep” krijgt, maakt zo’n game weer leuk.

    Ik heb ook geen launch problemen ondervonden online en glitches zijn leuk om te exploiten (daar zijn we ook als vrienden groep expres naar op zoek).

    Al met al is dit mijn game of the year.

  12.   
    Dynastickiller's avatar

    Facking vet is dit!! Playstation pakket is heilig ๐Ÿ˜ณ

  13.   
    WoKingNL's avatar

    Hmm voor game of the year zat ik tussen Dark souls 2 en Forza horizon 2 te twijfelen. Maar ik ben toch voor forza gegaan, die game heeft me voor het eerst weer precies de racegame gegeven die mij hetzelfde gevoel gaf als de oudere need for speeds. Dark souls 2 zit er wel heel dicht achter. En als honorable mention Shadows of Mordor omdat het ook een fantastische game was. Nintendo pakket kom maar hier! ๐Ÿ˜€

  14.   
    Boukev's avatar

    Cool, ben benieuwd naar de winnaars. Wel jammer dat er geen categoriรซn zijn voor PC, XboX, PS en Nintendo apart. Nu is een multi-platform game altijd in het voordeel en zijn exclusives in het nadeel (Bijvoorbeeld strategiespellen die alleen (fatsoenlijk) op PC gespeeld kunnen worden)

  15.   
    djonnieboy97's avatar

    damn zoveel games dit jaar ik heb zeker 10 minuten zitten na denken over op welke ik zal stemmen maar ben er gelukkig uit maar oef wat lastig

  16.   
    ItsRD's avatar

    Ik heb lekker gekozen voor Far Cry 4.. Goed speel, speelt heerlijk en ik ben er echt uren mee zoet geweest en dat heb ik niet zo heel snel ๐Ÿ™‚

  17.   
    Gozer_033's avatar

    ik denk dat far cry of gta het toch wel gaat maken dit jaar

  18.   
    Gozer_033's avatar

    echt super tof dit

  19.   
    mattioza's avatar

    Supervet de GN Game Awards ๐Ÿ˜ฎ Ik ga voor het playstationpakket en als ik win mogen alle PS3-titels de deur uit voor andere GN-leden ๐Ÿ™‚

    Bij de vraag van app klinkt ‘E: GamersNET? Ik heb hier voor het eerst!’ beetje raar, miste ook wat het antwoord dat ik geen android of windows phone heb…

    Wat de game of the year betreft:

    Na een grondige afweging heb ik gekozen voor far cry 4 OMDAT: 1) Op alle gebieden het meeste variatie 2) Je kan er gemakkelijk veel uren inpompen zonder dat jet het helemaal hoeft te herspelen (veel collectables, sidesmissions,…) 3) Platinum is voor de gemiddelde gamer zeker haalbaar en dat maakt het laagdrempelig om eraan te beginnen (maar je kan ook de grote uitdaging opzoeken door bv. op hard stealth een outpost te proberen overnemen). 4) Geniale humor 5) Geweldige originele setting.
    Het lijkt wel op far cry 3, maar ik denk dat het voor de far cry-fans totaal geen minpunt is.

  20.   
    gamepower's avatar

    moeilijke keuze…. echt topper schieten er niet uit, maar wel heel goede games dit je over dezelfde kam kan scheren.
    ik heb me prima geamuseerd met The evil within, AC U , wolfenstein, maar toen ik Far cry 4 in mijn console stak stond ik echt wel verstel… dus word het FAR CRY 4 voor mij ๐Ÿ˜‰

  21.   
    Moodey's avatar

    Moeilijke keuze dit jaar, heb moeten kiezen tussen CoD AW en Destiny, hieruit heb ik voor cod gekozen omdat ze een erg grote vooruitgang hebben geboekt qua gameplay, en dat ik na modernwarfare eindelijk weer eens echt genot heb van een cod titel. Ook scoort Far Cry hoog in de ranking bij mij.

  22.   
    3333/3333's avatar

    Gestemd op Sniper Elite 3.

    Sowieso de game waar ik het meest naar uitkeek. Daarnaast hรฉt toonbeeld van optimalisatie op de pc. Ziet er schitterend uit en zelfs op low-end pc’s draait de game fantastisch. Niets dan hulde voor Rebellion en 505 Games.

  23.   
    GamezMaster's avatar

    Ik wist het gelijk.

    Ondanks dat het bij heel veel mensen de hype niet waar kon maken, blijf ik terug komen om het spel te spelen..
    Dan heb ik het natuurlijk over Destiny!

    Ik vindt het PlayStation pakket erg tof, maar zou het ook zeker niet erg vinden om het Nintendo pakket te winnen, al is het alleen maar voor de 3DS XL met monster hunter, zodat ik uiteindelijk ook SSB kan spelen!
    Want dat is natuurlijk ook een pareltje ๐Ÿ™„

  24.   
    Valent!jn's avatar

    Hoewel er een lading aan goede titels is verschenen dit jaar, moge het duidelijk zijn waar mijn stem heen is gegaan:
    Super Smash Bros.

    Weinig games zullen namelijk zolang in mijn console zitten als deze game.
    In ieder geval succes gewenst aan alle deelnemers. De pakketten zijn dit jaar allesbehalve mis. ๐Ÿ˜‰

  25.   
    QTxJess's avatar

    angelaachan schreef, "Te veel goede games dit jaar… dus ik ga maar voor m’n favoriete game-serie, Super Smash Bros :3 Wel super toffe pakketten!"

    Jezus Angela jij bent er ook snel bij (x
    Echt sicke pakketten btw, hoe krijgen jullie het toch voor elkaar ๐Ÿ˜› Lief kijken en mooi opzitten zeker ๐Ÿ˜‰

  26.   
    GENERAL_DS's avatar

    Wolfenstein – ZHE NEW ORDER! ๐Ÿ™‚

  27.   
    Koen's avatar

    Shadow of Mordor, omdat dit jaar voor de rest tegenviel en ik nog niet alles heb gespeeld (Wolfenstein, DA: Inquisition). Remastered of reskinned games (Far Cry 4) neem ik liever niet mee in mijn keuze, want dat is gewoon makkelijk scoren.

  28.   
    ToffePeer's avatar

    Vette actie!

    Mocht ik het Nintendo pakket winnen, dan hoeven jullie mij alleen de 3DS met de extra joystick te sturen! Dan zou ik al super blij zijn! De rest mogen jullie of ik dan uitdelen aan andere leden van de website. ๐Ÿ˜‰

  29.   
    JButter's avatar

    Far Cry 4 was voor mij GOTY, wat een heerlijke game was dat zeg! ๐Ÿ˜€

  30.   
    noah81's avatar

    Vette prijzen!!
    Ik speel bijna alleen maar op de xbox maar heb de nintendo wii u speciaal voor mijn goty spel gehaald namelijk Mariokart 8. Wat een lol heb je met dat spel, ook is het t enige spel wat leuk is om met mijn gezin te spelen.

  31.   
    Basman01's avatar

    E: GamersNET? Ik heb hier voor het eerst! < ik HEB hier voor het eerst? ๐Ÿ˜› Als GamersNET op (game)beurzen staat met een stand, kom je dan langs?* ik ga niet naar beurzen ,maar dat is een goed voornemen voor 2015 voor mij om wel te gaan ๐Ÿ˜€ Ben je van plan om in 2015 een new-gen console of game-pc te kopen?* < mis hier een optie : nee, heb al een xbox one ๐Ÿ˜‰ Mijn GOTY is een verrasende voor mij : Dragon Age : Inquistion .Ik had nog nooit een Dragon Age game gespeeld maar sinds dat ik hem heb speel ik alleen maar die game .Ben echt blij dat ik hem gekocht heb. Ik ben nu helemaal opgezogen in de landen van Ferelden en Orlais :p ,zelfs al heb je soms een loop daarheen, praat daar en pak dit op quest ,het voelt niet vervelend aan .Het is voor mij een erg aangename verrasing en daardoor is het mijn GOTY geworden ๐Ÿ™‚

  32.   
    Chinook's avatar

    angelaachan schreef, "Te veel goede games dit jaar… dus ik ga maar voor m’n favoriete game-serie, Super Smash Bros :3 Wel super toffe pakketten!"

    Vind je? Ik vond ’t nog al tegenvallen dit jaar.

  33.   
    Daniel Z's avatar

    Erg lastige keuze, zeker omdat ik nog niet alles heb gespeeld. Echter, ik denk dat ik de meeste uren heb gestopt en het meeste plezier heb beleefd aan inFamous: Second Son. Daarnaast waren DriveClub, Wolfenstein: The New Order, Grand Theft Auto V new-gen, The Last of Us: Remastered en Metal Gear Solid V: Ground Zeroes ook goede kanshebbers.

  34.   
    King Bowser's avatar

    Ik ben lichamelijk niet in staat om op een beurs te komen. Maar anders had ik echt heel graag langs gekomen, lijkt me supervet.
    Anyway, ik doe graag mee. Hele vette prijs. Mijn game of the year is Hyrule Warriors. Ondanks dat ik hem (wegens Smash Bros gekocht te hebben) even in de kast heb gelegd, is ie nu alweer gepakt en speel ik nog iedere avond even voor het slapen gaan ๐Ÿ˜› Hele coole game.

  35.   
    YdieresiS's avatar

    Ondanks dat velen het de prutste release ooit vonden en er veel bugs in zaten voor anderen, heb ik tot nu toe redelijk vaak AC unity kunnen spelen en eigenlijk geen bugs gezien. Wel wat framedrops in de cutscenes. Ik heb verder niet alle games gespeeld uit de lijst, maar voor mij is dit jaar AC Unity toch wel echt de topper. Ik kan me daar uren mee vermaken en raak eigenlijk niet uitgespeeld.

    Ondanks alle negatieve reacties op de game is AC Unity toch mijn GOTY dit jaar.

    En omdat ik een PS4 wil aanschaffen en de PS3 er nog staat is het PlayStation pakket een welkome prijs hier ๐Ÿ™‚

  36.   
    DonPulliany's avatar

    Altijd leuk om met dit soort dingen mee te doen!

  37.   
    Denkya's avatar

    Zo stem is uitgebracht,altijd leuk z’n prijsvraag

  38.   
    drinnian's avatar

    jammer dat je niet per console kan kiezen, want ik vond het toch erg moeilijk om er 1 game uit te kiezen. Uiteindelijk toch voor Smash bros WiiU gekozen.

  39.   
    Thijs.'s avatar

    Wat een fantastische pakketten! echt niet normaal hoe vet!

    Ik heb zelf voor little big planet 3 gekozen, diep in me hart weet ik dat het deze game niet gaat worden. Maar toch, het is een tijd geleden dat ik zoveel fun heb gehad in een game zoals dit! Het is misschien niet de mooiste next-gen game, of het nieuwste toch vind ik dat deze game het verdiend om minimaal in de top 10 te staan. Ik weet dat die van GN maar een 7.5 kreeg ( waar ik het overigens niet mee eens ben!! ) ik blijft erbij dat deze game, vooral voor mij, een game award moet winnen. ๐Ÿ˜‰

    Voor de rest denk ik persoonlijk dat (ondanks iedereen er misschien wel klaar mee is ) toch weer een bekende titel in de top 3 komt te staan. Noem bijvoorbeeld een Call of Duty of misschien wel AC: Unity ( wat trouwens ook een toffe game is. ) verder verwacht ik destiny ook wel op een hoge plek en misschien warlods of draenor ook wel in de top 10.

    Ben benieuwd!

    Mogen de beste titel winnen!

  40.   
    ShadyXL's avatar

    Ik had moeite met kiezen tussen Assassin’s Creed: Unity, Dragon Age: Inquisition en Destiny. Uiteindelijk gekozen voor Destiny, want die speel ik dagelijks en ik heb er ook super veel lol mee (ook al zijn er veel dingen weggelaten die eigenlijk in het spel hoorden te zitten op de release). Minimaal 200 uur Destiny gespeelt ๐Ÿ˜‰ Stiekem hoop ik toch wel dat AC of DA de GOTY wordt.

  41.   
    basszz91's avatar

    Vind toch destiny wat is dat een goede gamr

  42.   
    taker1987's avatar

    de beste game van het jaar is voor mij snel gemaakt , heb afgelopen zondag dragon age inquisition gekocht en die vind ik zo mega vet dat ik die bestempel tot game van het jaar ! de game is beter dan skyrim en is gewoon episch , mensen die hem nog niet gespeeld hebben of twijfelen of ze het tof vinden , vind je skyrim tof dan moet je deze game zeker checken …

    destiny is ook een goede game en samen met gta 5 next gen en far cry 4 , maar mijn keuze gaat toch echt naar dragon age en dat komt mede omdat die wereld zo vet is in en je er zo veel uren aan gameplay hebt , veel questen en veel side missions .. en daarom dus de game van het jaar !

  43.   
    Kamelot2's avatar

    Wat zitten er toffe dingen tussen alle pakketten! Moeilijke keuze!
    Vragenlijst ingevuld en hopelijk win ik een pakket!

  44.   
    ronineter's avatar

    Dat World of Tanks en Star Wars Spul doet het alleen al voor mij bij het PC Pakket. Ik stem gewoon op Elite Dangerous omdat dat het spel is waar ik al de meeste uren in heb zitten dit jaar en dit gewoon een fokking vet spel is.

  45.   
    Danielle.k's avatar

    Wat moet het toch lachen (onder elkaar) als jullie die filmpjes maken, ik plaste haast in me broek toen ik naar het filmpje keek van Tom met zijn bewegingen over de Special Editions ๐Ÿ˜€
    Het zijn hele mooie pakketten en ik wens iedereen veel succes met winnen en aan iedereen / GN Redactie hele fijne dagen feestdagen.

  46.   
    thijsknvb's avatar

    ah balen ben net te laat met meedoen ๐Ÿ™

  47.   
    TheLegende's avatar

    Ik doe mee ik heb nog nooit iets gewonnen het zou mooi zijn als ik dit allemaal win!

  48.   
    PepijnPlays's avatar

    Echt awesome dit, weer een awesome giveaway!!

    Persoonlijk vind ik dat call of duty advanced wargaren echt een awesomegame is, ik heb de game zelf niet gespeeld maar iedereen zegt dat de game echt geweldig is!
    Voor de rest heb ik dit jaar nog geen 1 game gekregen/gekocht.
    Ik ben ook een echte fan van goodies, ook vind ik het altijd grappig hoe ytbers meestal bij een evenement op goodie-jacht gaan, zou ik ook wel een keer willen ๐Ÿ™‚

    Ik doe zeker mee en ga dan voor het Xbox pakket, omdat ik al 3 jaar een Xbox heb en iets van 8 spellen heb, maar ik heb maar 2 echt leuke games.
    Dus dit is kortom: GEWOON AWESOME
    Ik vind het erg leuk dat jullie dit soort dingen doen en ook mensen dingen geven die het misschien wel niet kunnen betalen!

    Echt awesome guys, ik wens iedereen succes met een keuze maken wat het beste spel is, en misschien zelfs wel het winnen van de giveaway!

    Doei!
    ๐Ÿ™„ ๐Ÿ˜€

  49.   
    PepijnPlays's avatar

    ”Ryan2000″ schreef, "Yeah! Ik heb meegedaan!"

    Hoe kan je mee doen, en waar?!

  50.   
    Dardevila16's avatar

    Waarom kun je nu al niet meer mee doen.
    Die prijsvraag is vandaag geplaatst en nu kan je al niet meer mee doen?
    Sommige members hier moeten werken of naar school en hebben dus geen tijd om deze site te checken voor een prijsvraag.
    En ja ik heb me pas vandaag geregistreerd maar, ik kijk al langer op deze site.

  51.   
    kristianH's avatar

    Ik denk dat mijn GOTY toch wel shadow of mordor is. Maareh, hoe doe je eigenlijk mee? of waar?

  52.   
    Justin022000's avatar

    Voor mij wordt het denk ik farcry 4, heb het helaas tot nu toe alleen bij vrienden kunnen spelen. Maar verdient voor wel een stem ๐Ÿ™‚

  53.   
    GirlPredator010's avatar

    Deze is prijsvraag is beรซindigd. Je kunt niet langer deelnemen.

    ?? Hoezo , tot hoelaat kan ik meedoen dan?

  54.   
    Gerrie54's avatar

    Sorry hoor het klinkt mischien raar maar mijn favorite game is en blijft toch Farming Simulator 2015 voor de pc ๐Ÿ˜› en ik zou het pc pakket zo graag willen winnen maar ja ik vind het ook wel grappig om de reactie op iemand anders zijn of haar gezicht te zien in een video.

  55.   
    Goldcobra's avatar

    Prijsvraag nu al beรซindigd?

  56.   
    Petor's avatar

    Excuses, hij doet het weer! ๐Ÿ˜‰

  57.   
    thijsknvb's avatar

    Gelukkig doet hij het weer thanks ๐Ÿ™‚ ik heb natuurlijk gekozen voor Wolfenstein lekker nazi scum afknallen ๐Ÿ˜›

  58.   
    Free Roamer's avatar

    Aangezien ik nogal hou van geschiedenis en ik amper last had van bugs heb ik gekozen voor Unity. Ik vond het een zeer aangename game.

  59.   
    xizaaR's avatar

    Dragon Age Inquisition was voor mij absoluut de GOTY van 2014. ๐Ÿ™‚

  60.   
    casper23's avatar

    Kom maar bij mij langs gezellig!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Lijkt me leuk jullie in persoon te ontmoeten en ff lekker over games te hebben, en kom ook maar ff lekker meegamen dan ๐Ÿ™‚ maken we gezellige middag fan

    Ik zorg voor de snacks en drankjes… jullie voor een leuk prijzen pakket voor mij ๐Ÿ™‚ ?

  61.   
    AtomicDogg's avatar

    Voor mij is het zonder twijvel Super Smash Bros.!

  62.   
    willembakker's avatar

    hey @gamersnet

    ik vind het super awsome dat julie zoooooo veel weg geven en ik stem nu dan ook op far cry 4
    ik vind die game super awsome en ik heb er ook heel wat uren in zitten dus hopelijk tot aan de deur haha

  63.   
    jungler's avatar

    Naar jaarlijkse traditie weer deelgenomen, let the best game win ๐Ÿ™‚

  64.   
    Stubborn's avatar

    Let op: door deel te nemen aan deze actie accepteer je dat wij in januari met een camera voor je deur kunnen staan met รฉรฉn van deze enorme pakketten.

    Dat vind ik niet erg, het is alleen maar gezellig. Ik zal wel een speciale GN taart bestellen ๐Ÿ™‚

  65.   
    Musicman88's avatar

    GOTY: Far Cry 4 heb ik nog niet gehaald en na het tegenvallen van 3 weet ik ook niet of ik m nog ga halen, hoe vet dat die ook mag klinken.

    GTA V is er nog niet voor de pc, dus die kan ik niet kiezen.

    Watch Dogs was een super vette game, maar veel te weinig in te doen. Ik kan me er niet in blijven vermaken zoals dat in een open wereld van GTA wel lukt. Dus die wordt het ook niet.

    AC Unity is echt een super game. Ik heb geen last gehad van crashes of extreme framerate problemen waardoor het onspeelbaar wordt. Maar in termen van vernieuwing, verhaal, combat is dit gewoon voor mij de beste game (uit de bovenstaande keuzelijst)!

    Want ik mis (ja, begin al maar met lachen ๐Ÿ˜† ) Farming Simulator 15. Echt een mooie game geworden. En met de mods die er dagelijks bij blijven komen wordt hij alleen maar beter. Kan echt even genieten na een dag stres op de tractor. ๐Ÿ˜‰

  66.   
    YRD's avatar

    Haha nice, erg coole prijzen weer dit jaar! ๐Ÿ˜€

  67.   
    RavingHazard's avatar

    Cool! mijn stem staat er bij, elk jaar toch benieuwd wat het gaat worden! ^~^

  68.   
    huubvandenakker's avatar

    the last of US blijft de beste game tot nu toe en de remastered wordt nu nog steeds uitgebreid met nieuwe dlc

  69.   
    jkampmeijer's avatar

    Netjes, geen ellenlang vragenvuur.
    Altijd weer leuk om mee te doen.
    8)

  70.   
    PlaystationNation's avatar

    Awesome pakketten GN! ๐Ÿ˜€

  71.   
    Noice!'s avatar

    Geweldige prijzen! Ik hoop zo dat ik het Nintendo pakket win. Ons hele gezin is Nintendo gek, behalve die van 9 maanden maar die kan de muts opzetten!

    Mijn game van het jaar: Bayonetta 2!

    Geen fanboygedrag of wat dan ook, die game is zรณ ongelofelijk goed dat elke gamer die gespeeld mรณรฉt hebben. Heb je geen Wii U, koop er een! Heb je geen geld, kom hier maar spelen ๐Ÿ˜€

  72.   
    Dikhoofd's avatar

    De enige game die het verdient om te winnen is Dragon age Inq ๐Ÿ˜‰ Zonder spoilers te geven … het einde is zoo fcking vet ! Was Mass Effect 3 verkeerd gedaan had zit hier zeker goed !

  73.   
    Sammpje's avatar

    kei leuk dat jullie dit doen bedankt

  74.   
    jurian-s's avatar

    Lastige keuze dit jaar, besloten om voor LBP 3 te stemmen :D, ik zou dit jaar ook niet weten wat de top 3 wordt.

  75.   
    gabbermamma1's avatar

    mijn vriendin was zo enthousiast, ik doe gelijk ook mee ๐Ÿ™‚

  76.   
    RikH's avatar

    Succes lui hahaha ๐Ÿ˜€

  77.   
    Ik kom Harambe wreken's avatar

    Wilde eigenlijk op South Park: The Stick Of Truth stemmen maar dat kon helaas niet. Daarom Sniper Elite 3. De enige game die voor mij pre-order waardig was

  78.   
    Shaggyrulez's avatar

    Ik heb gekozen voor Borderlands the pre-sequel. Maar in de lijst staat hij er als Borderland (dus zonder -s). Ik hoop dat ik het Xbox pakket win. Daar zitten nog aardig wat games bij die ik nog graag in mijn verzameling zou willen hebben.

  79.   
    HashtagMcSwag's avatar

    En de prijsvraag is er weer hoor! leuk, ik hoop dat de mensen die het meest gebruik ervan maken winnen, mocht ik pc pakket winnen, dan deel ik het graag met jullie ๐Ÿ˜€

  80.   
    Lazar93's avatar

    Nou laat ik dan ook maar mijn top titel hier neerzetten.

      Shadow of Mordor

    Dit spel heeft mij zo verrast, de eerste indruk die ik van dit spel kreeg blies me helemaal weg ( dit kan ook komen omdat mijn eerste blik op dit spel op de bank in het GN HQ was, Awesomee!)Maar ik had niet hele hoge verwachtingen voor dit spel maar wat heeft die me verrast.

  81.   
    ZillioN2210's avatar

    Toffe pakketten en wat was ie moeilijk dit jaar. zoveel toffe games uitgekomen die allemaal de #1 positie in mijn ogen verdienen. Toch maar voor GTA 5 gekozen omdat die samen met The Crew mij het meeste bezig houden ๐Ÿ™‚ helaas zijn er nog teveel problemen met the crew die Ubisoft niet opgelost krijgt of geen informatie over geeft. Dus daarom is gta 5 bij mij de winnaar ๐Ÿ™‚ wat zou k gek worden als jullie bij mij aan de deur komen om dat gave PlayStation pakket te bezorgen :O !! Succes allemaal ๐Ÿ˜€ !!

  82.   
    hanskedrie's avatar

    Moeilijke keuze tussen het xbox pakket en het nintendo pakket ๐Ÿ˜€

    Game van het jaar was voor mij simpel, assassins creed unity!

  83.   
    Dennerova's avatar

    Far Cry 4 was het voor mij dit jaar! ๐Ÿ™‚

  84.   
    dandanna's avatar

    AC: Unity voor mij! ๐Ÿ˜€

  85.   
    Luukizz's avatar

    AC Unity word het misschien niet maar voor mij is het natuurlijk de beste game! ( ac verslaafd) ๐Ÿ˜›

  86.   
    GirlPredator010's avatar

    Shadow of mordor en watch_dogs. De rest viel zwaar tegen.

  87.   
    mhc-JW's avatar

    Nog niet alles in huis, laat staan gespeeld wat ik zou willen maar zowel AC Rogue als Far Cry 4 en Borderlands Pre-Sequel waren mooi!
    Nog erg benieuwd naar DA:I en Shadow of Mordor met name.

  88.   
    MasterRG4's avatar

    Leuke actie! Ik doe zeker mee! ๐Ÿ˜€

  89.   
    xkillcamx's avatar

    Leuk !
    Ik doe mee !

  90.   
    Djoere0's avatar

    Na jarenlang lurken heb ik dan toch eindelijk een account aangemaakt!
    Ben heel benieuwd!!

  91.   
    despeler's avatar

    Dit jaar is erg tegengevallen voor PC gamers imo. AC, Dragon age en watch dogs zijn allemaal onspeelbaar op de PC door slechte optimalisatie. Dan maar voor Shadow of Mordor gekozen

  92.   
    Johnny1995's avatar

    assassins creed unity voor mij, totaal geen problemen mee gehad. Vond het een goed verhaal, leuke side quests, genoeg collectibles, skills en aanpassingen voor je personage vond ik leuk gedaan, co-op is goed en vond de gameplay tof. voor mij game of the year.

  93.   
    Jerry97's avatar

    Ik vind destiny het beste spel van het jaar. Ik speel het al vanaf de release en het verveelt nog steeds niet ๐Ÿ™‚

  94.   
    ArCh!e's avatar

    vette prijzen actie xD

  95.   
    Gamahh's avatar

    al is GTA V bij me gecrasht en kan ik hem inmiddels niet meer spelen.. vond ik het toch zeker de beste game van het jaar, de graphics zijn zo geweldig en de gameplay is gewoon niet normaal meer, alles speelt zo goed en vloeiend echt geweldig. ๐Ÿ™‚

  96.   
    Andrevantoever's avatar

    bullet0verdose schreef, "Ookal ben ik een grootte assassins creed fan.. moet ik toch zeggen dat Lotr Shadow of Mordor dit jaar mijn hart heeft gestolen met zijn perfecte combat stijl en natuurlijk het nemisis systeem dus kies ik hem als game of the year!!"

    Ha thomas, dat was precies ook mijn reden! Het was weer eens echt iets nieuws en het speelde echt super! Deze game was echt een verassing voor me hoe goed die is, en daarom is het ook mijn Game of The Year! ๐Ÿ˜‰

  97.   
    bjorntukkertje's avatar

    Call of duty advanced warfare voor mij, ik ben een die hard fist person shooter fan. Ik van call of duty het beste release van dit jaar. Destiny was een cool concept maar de netcode irriteerde mij zo hard dat het niet meer leuk werd en van de andere releases stond ik ook niet echt te springen

  98.   
    nanathan's avatar

    Super leuke pakketten !

    ik doe dit jaar ook weer mee.

    Hier zijn jullie alvast welkom.
    De koffie zal klaarstaan ๐Ÿ˜†

  99.   
    I_Eat_Noobsz's avatar

    Toch maar gekozen voor Diablo 3. Wat een game is dat zeg. Zoveel opties, offline online local multiplayer lekker groot en uitgebreid. Een van de weinige goede games waar ik goed gebruik maak van mijn 4 PS4 controllers. ๐Ÿ˜†

  100.   
    bjorntje96's avatar

    ik ben een echte ras XBOX/Nintendo (DS) gamer maar heb toch maar gekozen voor het Playstation pakket want de goodies die daar inzitten gewoon NIET NORMAAL ๐Ÿ˜• de games die er inzitten worrden dan maar uitgedeeld of toch maar een PS4 kopen.

    maar wat betreft de game van het jaar was een lastige waren namelijk genoeg games waar ik genoeg mooie uren in heb zitten maar me keuze is dan toch : …… Destiny!! ๐Ÿ˜€

  101.   
    MisterMDW's avatar

    We hebben een topjaar aan games achter de rug en 2015 wordt alleen maar beter ! Ik heb dit keer niet op de meest vette game gestemd(dat blijft voor mij the last of us, dus ook remasterd).

    Maar op de verassing van het jaar LOTR Shadows of Mordor, weliswaar op de pc gespeeld, maar die game is gewoon zeer vermakelijk, verassend en ontzettend vet ! ๐Ÿ™‚

  102.   
    Fiscus's avatar

    Ik had verwacht dat Watch_Dogs mijn game van het jaar zou worden. Viel tegen dus toch voor GTA gekozen.

  103.   
    OllieDenZotn's avatar

    Ik heb me dit jaar het meest geamuseerd met Wolfenstein. AC voldeed me dit jaar niet net als Halo MCC die teveel problemen had. Verder heb ik me ook heel hard geamuseerd met Child of light.

  104.   
    Dark_Phoenix's avatar

    Ik stem niet mee omdat The Elders Online niet in de lijst staat. Terwijl die game in april 2014 is verschenen.

  105.   
    Goregash's avatar

    Ook ik heb op Destiny gestemt. Ondanks de vele negativiteit in de media is het echt een geweldige game. Zeker als je games als Diablo 3 en WoW tof vind. Sterker nog, dankzij Destiny speel ik geen Diablo of WoW meer.

    Ik vind dat TLOU en GTA 5 niet eens in het lijstje mogen staan. Dit zijn namelijk gewoon remastered versies van een oude game die vorige jaar al kans maakten en hoog scoorde. Maar goed dat is mijn mening.

    TLOU zou namelijk een erg goede 2e plek voor mij zijn, misschien zelfs een 1e omdat die game echt wel onwijs goed was. Maar het is een Remastered versie en vind ik niet dat het een GOTY award moet krijgen als de game vorig jaar al uit is gekomen.

  106.   
    bjorntukkertje's avatar

    Ik heb zelf watchdogs gehad, viel zwaar tegen, korte story line, slecht verhaal. Ik ben helemaal weg van call of duty advanced warfare, dus ik vind dat de game of the year

  107.   
    irapi's avatar

    Wat een prijzen weer, petje af GN en succes iedereen! ๐Ÿ™‚

  108.   
    teikedepeike's avatar

    wat is dit lastig zeg!
    het is uiteindelijk toch destiny geworden heb daar zoveel plezier van gehad!

  109.   
    Jobmeister's avatar

    Wat een prijzen! Wauw! Je suis impressed!:D

  110.   
    Mouser112's avatar

    Wat een super coole actie weer. Ik ben helaas nog niet zo lang lid van jullie site, maar wat ik tot nu toe is cool.
    Ik zie ook dat jullie met veel energie en anthousiasme vertellen over games en nu ook deze pakketten aanbieden.

    Ik vindt dat jullie echt een compliment verdienen met hoe jullie het aanpakken. ๐Ÿ™‚

    Verder zijn de pakketten heerlijk rijkelijk gevuld, wat een lol zal die persoon hebben als hij het wint.
    Ik heb gekozen voor het playstation pakket, maar tot mijn verbazing is het pakket van Nintendo niet de mindere.
    Jaren lang heb ik de nintendos en gameboys in huis gehad, maar ben overstapt naar playstation omdat ik samen
    Met vrienden doe en deel. Vergelijken van trofeeรซn en zeggen, ik heb die trophy is leuker dan het niet hebben van een meetsysteem.
    Misschien dat zij daar nog eens iets mee doen, daarnaast mis ik de grootse games wel, zoals bayonetta en Zelda.
    Die zijn er niet multiplatform. Dtel je nou eens voor dat deze grote concurrenten samen gingen werken, de playtendo om maar den gekke naam te noemen. Dat zou toch fantastisch zijn.
    Al met al is het dus zeker geen straf om dit gamepakket te winnen, ik zag zelfs dat er een 3DS console ๐Ÿ˜ณ
    Bij zat. Lijkt me toch ook een leuke ervaring. De keuze was misschien te snel gemaakt , maar we doen het ermee.

    Mannen, fijne dagen en 2015 wordt een topjaar! ๐Ÿ˜€

  111.   
    Jordaan's avatar

    Jammer dat je maar รฉรฉn antwoord kunt geven bij sommige vragen. Ben een echte gamer en heb zowel de ps4, Xbox one als een hele vette dikke gamePC.
    En mensen van de redactie. Jullie zijn bij mij van harte welkom in hartje Jordaan met uitzicht op de Westerkerk .
    RVJ

  112.   
    gamersnetfan1's avatar

    Ik heb gekozen voor the crew aleen al asl je om de apheen wilt rijen is het al paar uur en ze hebben veel dingen het is zeer groot en veel grotere map dande rest van de games maar iedereen succes

  113.   
    gamersnetfan1's avatar

    Dynastickiller schreef, "Facking vet is dit!! Playstation pakket is heilig ๐Ÿ˜ณ "

    ja die is echt awsome maar de Xbox pakket is ook echt nice en de pc pakket is wel grappig met zonnecel oplaad ding ๐Ÿ˜‰

  114.   
    Overload14's avatar

    Veel succes iedereen. En uiteraard ook fijne Kerst en nieuwjaar voor iedereen. ( of whatever je ook viert ๐Ÿ˜› )

  115.   
    huntedjohan's avatar

    dacht dat ik al mee gedaan had, maar nu kan ik nog een x mee doen volgens de site. betekent dit dat ik de vorige keer iets fout gedaan heb? dacht dat je normaal kon zien of je al mee gedaan had of niet.

  116.   
    Kardinalus's avatar

    Super vet!! Ik doe uiteraard mee :D!! PC pakket zou het allerleukst zijn ๐Ÿ˜€

  117.   
    Kamelot2's avatar

    Ik ben erg benieuwd wie er gaat winnen!
    Ik heb zelf op dragon age inquisition gestemd.

    De reden is dat het een onwijs mooi gemaakt spel is.
    Grafische gedeelte ziet er onwijs goed uit daarnaast is de gameplay top.

    Mijn tweede keus zou vallen op

    Destiny

    Ziet er ook heel goed uit alleen vind ik dat destiny te snel saai word en dat heb ik met Da inquisition niet.

  118.   
    Basman01's avatar

    ”Kamelot2″ schreef, "Ik ben erg benieuwd wie er gaat winnen!
    Ik heb zelf op dragon age inquisition gestemd.
    De reden is dat het een onwijs mooi gemaakt spel is.
    Grafische gedeelte ziet er onwijs goed uit daarnaast is de gameplay top.
    Mijn tweede keus zou vallen op
    Destiny
    Ziet er ook heel goed uit alleen vind ik dat destiny te snel saai word en dat heb ik met Da inquisition niet."

    helemaal mee eens ๐Ÿ˜€

  119.   
    Kamelot2's avatar

    ”Basman01″ schreef, "[quote=”Kamelot2″]Ik ben erg benieuwd wie er gaat winnen!
    Ik heb zelf op dragon age inquisition gestemd.
    De reden is dat het een onwijs mooi gemaakt spel is.
    Grafische gedeelte ziet er onwijs goed uit daarnaast is de gameplay top.
    Mijn tweede keus zou vallen op
    Destiny
    Ziet er ook heel goed uit alleen vind ik dat destiny te snel saai word en dat heb ik met Da inquisition niet."

    helemaal mee eens ๐Ÿ˜€ [/quote]

    Thnx bas! Toch nog iemand die met mij eens is! Haha

  120.   
    noah81's avatar

    huntedjohan schreef, "dacht dat ik al mee gedaan had, maar nu kan ik nog een x mee doen volgens de site. betekent dit dat ik de vorige keer iets fout gedaan heb? dacht dat je normaal kon zien of je al mee gedaan had of niet.
    "

    Ja ik begin ook te twijfelen. Normaal kun je niet 2x invullen en nu kan het wel weer. Hoop dat het goed gegaan is de corige keer en anders vul ik het nog wel een x in

  121.   
    marlies16's avatar

    mooie eindejaarsklapper ๐Ÿ™‚

  122.   
    NL-baksteen's avatar

    Hele leuke actie dit! Het Playstation pakket ziet er veelbelovend uit jongens ๐Ÿ™‚

  123.   
    GrijzeVos's avatar

    Wanner worden de winnaars precies bekend gemaakt? Hele toffe prijzen voor de rest :O

  124.   
    Kamelot2's avatar

    Weet iemand wanneer de bekendmaking is van de Gamersnet Game awards?

    Ben super benieuwd welke Game nou gewonnen heeft en wil ook graag de top 10 zien! ๐Ÿ˜€ ๐Ÿ˜›

  125.   
    Thijs.'s avatar

    binnenkort

  126.   
    Jeroenvk94's avatar

    In de stream gisteren zei Peter dat de stembussen over een week sluiten.

  127.   
    lucacol's avatar

    Krijg je ook een bericht als jullie aan de deur staan

  128.   
    Bram_M99's avatar

    Super tof dat jullie dit doen, heb zelf meegedaan voor PlayStation, nu maar hopen…

  129.   
    wsslfnstr's avatar

    Moest kiezen tussen ps3 en pc pakket ๐Ÿ˜ฅ

    [img]http://www.gamersnet.nl/profiles/wessel_f/usersig.png[/img]

  130.   
    Zaidkar's avatar

    Zat te twijfelen tussen far cry 4 en super smash bros.
    Heb toch gekozen voor smash aangezien het een tof spel is om met je vrienden te spelen ๐Ÿ˜€

  131.   
    mealana's avatar

    Waneer in januari dan

  132.   
    Chevvy Chevvy's avatar

    Mooie prijsvraag! Super! ๐Ÿ˜€

  133.   
    robkelol's avatar

    Die prijzen zijn awesome!

  134.   
    _xNickelson's avatar

    Deze actie is toch elk jaar weer smullen hoor!

  135.   
    Thijs.'s avatar

    wanneer komt de uitslag :#

  136.   
    Petor's avatar

    Thijs. schreef, "wanneer komt de uitslag :# "

    Vanaf aanstaande donderdag gaan we aftellen ๐Ÿ˜‰

  137.   
    HappyCalculator's avatar

    Na ettelijke jaren toch eens een account gemaakt. Dit jaar koop ik een Wii U als tweede console (voor het eerst een xbox gekocht als opvolger voor de Gamecube en wii) dus fingers crossed voor het nintendo pakket. :D.

  138.   
    Mallorn's avatar

    Moeilijk.. Wofenstein of Alien Isolation.
    Toch maar voor de laatste gekozen

  139.   
    justlivegamen's avatar

    super nice actie wil echt winnen ๐Ÿ˜€ ๐Ÿ˜€

  140.   
    robkelol's avatar

    Heb het ingevuld. hopen dat ik win!

  141.   
    Musicman88's avatar

    Petor schreef, "

    ”Thijs.” schreef, "wanneer komt de uitslag :# "

    Vanaf aanstaande donderdag gaan we aftellen ;-)"

    Bellen jullie even van tevoren? ๐Ÿ˜›