Video's gepubliceerd voor 14 augustus 2018 zijn helaas niet meer te bekijken.

Nieuwe Rebels op The Party 2018 | Aftermovie

Elk jaar kijken we weer uit naar The Party en dit jaar zijn we aanwezig met gloednieuwe Rebels!

 1.   
  mattioza's avatar

  Leuk om zien, ik heb het een beetje gevolgd. Jammer dat beide teams de groepsfase niet overleven. Bij de LoL-groep was er sowieso niets te doen aan New Dynasty, is nieuw team met verschillende spelers dat vorig seizoen in groepsfase (beste 8 teams van de Benelux) zaten van ESL Benelux. De strijd voor de tweede plaats was open, en is in de toekomst zeker mogelijk, zeker omdat dit team er meteen uitging in de brackets met 2 losses. Bij CS:GO een beetje dezelfde situatie met mCon. Maar zeker goed om al eens te winnen op de eerste grote afspraak.

  Veel samen oefenen in grote competities zal de boodschap zijn. Ik was dan ook enigszins verrast dat de GN Rebels (voorlopig) nog niet meegedaan hebben aan de kwalificaties voor de ESL Benelux dit seizoen.

 2.   
  Riesjart's avatar

  Wat een vlotte vent die Peter. Geef die jongeman meer zendtijd!

 3.   
  Mirshe's avatar

  mattioza schreef, "Leuk om zien, ik heb het een beetje gevolgd. Jammer dat beide teams de groepsfase niet overleven. Bij de LoL-groep was er sowieso niets te doen aan New Dynasty, is nieuw team met verschillende spelers dat vorig seizoen in groepsfase (beste 8 teams van de Benelux) zaten van ESL Benelux. De strijd voor de tweede plaats was open, en is in de toekomst zeker mogelijk, zeker omdat dit team er meteen uitging in de brackets met 2 losses. Bij CS:GO een beetje dezelfde situatie met mCon. Maar zeker goed om al eens te winnen op de eerste grote afspraak.
  Veel samen oefenen in grote competities zal de boodschap zijn. Ik was dan ook enigszins verrast dat de GN Rebels (voorlopig) nog niet meegedaan hebben aan de kwalificaties voor de ESL Benelux dit seizoen."

  Ik kan verklappen dat dit voor het LoL team er aan zit te komen!

 4.   
  Puddingboom's avatar

  Gaaf om terug te zien!
  Volgend jaar top 3 8)

 5.   
  mattioza's avatar

  Mirshe schreef, "
  Ik kan verklappen dat dit voor het LoL team er aan zit te komen! "

  Ik hou mijn spandoek alvast in de aanslag!

 6.   
  Leukste's avatar

  De aftermovie is ontzettend knap gemaakt. Leuk om hiermee terug te blikken op een weekend met de nieuwe teams. 8)