Destiny’s Xur brengt dit weekend o.a. de Helm of Inmost Light

Onze goede vriend Xur is ook dit weekend weer aanwezig in Destiny en de beste man heeft wederom enkele mooie items met zich meegenomen. Naast een Exotic Shard vinden we in Xurs assortiment deze week ook de prachtige Helm of Inmost Light.

Opvallend genoeg heeft Xur hetzelfde geweer meegenomen als vorige week: de Plan C rifle. Heb je deze gemist, dan krijg je nu opnieuw de kans om dit indrukwekkende schietijzer aan je uitrusting toe te voegen.

Xur is dit weekend te vinden in de Tower-hangar en vertrekt op zondagochtend om 10:00 uur.

  • Helm of Inmost Light [Exotic Titan helmet] – 13SC
  • Young Ahamkara’s Spine [Exotic Hunter gauntlets] – 13SC
  • Light Beyond Nemesis [Exotic Warlock helmet] – 13SC
  • Plan C [Exotic fusion rifle] – 17SC
  • Exotic Shard – 7SC
    1.   
      Overload14's avatar

      Ik weet niet of het al op deze site gezegd is geweest maar met het uitbrengen van de nieuwe DLC binnekort kan iedereen ( ook de mensen die de nieuwe DLC niet hebben gekocht ) Nieuwe Exotics van Xur kopen, er zullen ook nieuwe legendary’s te koop zijn.

    2.   
      mattioza's avatar

      ”Overload14″ schreef, "Ik weet niet of het al op deze site gezegd is geweest maar met het uitbrengen van de nieuwe DLC binnekort kan iedereen ( ook de mensen die de nieuwe DLC niet hebben gekocht ) Nieuwe Exotics van Xur kopen, er zullen ook nieuwe legendary’s te koop zijn."

      Hmm de kans is groot dat die spullen dan beter zijn (aangezien de levelcap naar omhoog gaat), misschien best wachten met zotte aankopen te doen.