Mogelijk nieuwe regisseur TMNT 2

De nieuwe Teenage Mutant Ninja Turtles-film komt pas uit in 2016, maar er is nu al woord over een mogelijk nieuwe regisseur. Earth to Echo regisseur David Green is in overleg om deze taak op zicht te nemen. Hiermee blijkt ook dat Jonathan Liebesman, wie de eerste reboot van TMNT geregisseerd, niet meer terugkomt. Aangezien hij nu ook bezig is met het regisseren van een nieuwe serie, had hij hier ook geen tijd meer voor.

Paramount staat er de laatste tijd om bekend te werken met regisseurs die grootse films kunnen maken met een relatief klein budget. Zo kostte David Green’s film Earth to Echo slechts 13 miljoen euro. Een sequel als deze is dus een grote sprong in zijn carrière. Verder is het nog niet bekend of Megan Fox en Will Arnett terug zullen komen voor hun rollen als April O’neill en Vernon Fenwick.

Wie wel zullen terugkeren zijn de producers Micheal Bay, Brad Fuller en Andrew Form. Micheal Bay gaat deze film weer produceren met zijn bedrijf Platinum Dunes. Josh Applebaum en Andrew Nemec zullen het script gaan schrijven voor het vervolg van de film welke eerder dit jaar verscheen.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren