Opnames Avengers: Age of Ultron toch nog niet voltooid

Actie, actie en nog eens actie, dat verwachten we tegenwoordig van een nieuwe Marvel-film. En zeker als we het over het tweede deel van de Avengers-reeks hebben. Toch zou er volgens Marvel nog niet genoeg actie in de film zitten en zijn er in januari extra opnamedagen ingepland, zo meldt het Britse Daily Mail.

In principe waren alle scènes al opgenomen en werd er hard gewerkt om deze op een vloeiende manier aan elkaar te knippen. Na het bekijken van een eerste versie van Avengers: Age of Ultron besloot Marvel echter om de cast in januari bij elkaar te roepen in Londen om wat extra opnames te maken. Ook zullen er volgende maand enkele scènes opnieuw worden geschoten.

”Ik heb begrepen dat, net als met de James Bond films, Age of Ultron – de tweede Avengers film – meer actie nodig heeft, op een extravagantere manier”
Hoeveel er waar is van dit verhaal valt enigszins te betwijfelen. Later in hetzelfde artikel spreekt Daily Mail over het feit dat de opnames voor de derde en vierde Avengers-films al eind volgend jaar van start gaan. Dit is erg ongebruikelijk voor een film die pas drie jaar later in de bioscoop verschijnt en deze uitspraak roept dan ook de nodige vraagtekens op.

Daar staat weliswaar wel tegenover dat er geregeld heropnames ingepland worden voor dure producties als deze. Extra opnames zijn daarentegen wel weer erg ongebruikelijk. Hoe dan ook, de geplande première van Avengers: Age of Ultron op 23 april 2015 zal vermoedelijk niet in gevaar komen.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren