Eerste episode Tales from the Borderlands vandaag beschikbaar op Steam

Telltale Games heeft opvallend veel hooi op zijn vork genomen. Niet alleen is de studio bezig met het bejubelde The Walking Dead en met The Wolf Among Us, ook staat in december de release van de eerste episode van Telltale’s Game of Thrones ons te wachten. Alsof dat nog niet genoeg is, is vanaf vandaag het eerste deel van Tales from the Borderlands beschikbaar.

De eerste episode van Tales from the Borderlands verschijnt namelijk vanavond om 19.00 uur op Steam. De consoleversies van de episodische game volgen in de komende week. Zo verschijnt de Xbox One-versie morgen wereldwijd, terwijl Europese PlayStation- en Xbox 360-gamers een paar dagen langer moeten wachten. Op 3 december verschijnt de eerste episode van Tales from the Borderlands namelijk voor PlayStation 3, PlayStation 4 en Xbox 360. Daarnaast moeten ook een iOS- en Android-versie van de game nog voor het einde van 2014 hun opwachting maken.

 1.   
  sksk55's avatar

  kan niet wachten!!!!!

 2.   
  R1chardTM's avatar

  Yes! Heb er zin in. TellTale-games zijn altijd leuk.

 3.   
  Sparxy's avatar

  Ik weet nog niet zo goed wat ik hiervan moet verwachten eigenlijk. Het was me ook nog niet eerder opgevallen. Denk dat ik het maar even aankijk, sowieso nu weinig tijd voor gamen 😡