‘Tales from the Borderlands krijgt een tweede seizoen’

Na het faillissement van Telltale Games kwamen nagenoeg alle projecten in de ijskast te staan, tot LCG Entertainment de boel kwam overnemen in augustus van vorig jaar. Zo werden Batman: The Telltale Series en Batman: The Enemy Within opnieuw uitgebracht, maar kregen we eind vorig jaar ook een bevestiging dat er eindelijk een nieuw seizoen komt van The Wolf Among Us. Nu lijkt het er echter op dat LCG Entertainment een ander project uit de ijskast heeft gehaald.

Volgens een bericht op het niet altijd even betrouwbare r/GamingLeaksAndRumours, keert Tales from the Borderlands terug als Redux-versie en brengt daarmee ook een boel nieuwe content naar het spel toe. Zo komen er mini-episodes, worden nog nooit eerder vertoonde gameplay gebruikt en nog veel meer. De Tales from the Borderlands Redux staat gepland om te verschijnen in 2020.

Toch is dat niet alles. Tijdens de onthulling van de releasedatum is ook te zien dat de cijfers 2020 op een magische wijze veranderde naar het cijfer ‘2’. Wat natuurlijk maar één ding kan betekenen; er komt een tweede seizoen aan! Vooralsnog is het eerst afwachten tot Gearbox Software met de officiële aankondiging van Tales from the Borderlands Redux gaat komen.

  1.   
    CozierMass's avatar

    Wat een leuk berichtje!