Volgende patch Assassin’s Creed: Unity verhelpt enkele problemen

De release van Assassin’s Creed: Unity is op zijn zachtst gezegd moeizaam te noemen en Ubisoft is momenteel dan ook hard aan het werk om hier wat aan te doen. Zo heeft een Day One-patch al een aantal bugs en dergelijken de wereld uit geholpen, maar de game lijkt nog tal van problemen te hebben.

Men is dan ook al bezig met de volgende patch en hiermee moeten weer enkele bugs en glitches het veld gaan ruimen. Zo zal de volgende patch onder andere korte metten maken met een door de grond heen vallende Arno en een crashende game als je de co-operatieve modus uitprobeert:

We are currently working on our next update that will help address some of the specific issues some players are having, including:

Arno falling through the ground.
Game crashing when joining a co-op session.
Arno getting caught inside of hay carts.
Delay in reaching the main menu screen at game start.

Daarnaast heeft het ontwikkelteam ook al volgende updates in de planning staan. Zo kijkt men momenteel bijvoorbeeld of er wat gedaan kan worden aan de stevige framerate-problemen waardoor spelers geteisterd worden:
In addition, we are already looking into many of the other issues you’ve told us about and we have more updates planned. This list doesn’t capture everything, but here are the most widely-reported problems we’ve heard about from you:

Frame rate issues.
Graphical and collision issues.
Matchmaking co-op issues.
Helix Credits issues.

  1.   
    GamerJaime's avatar

    Ik snap gewoon echt niet waarom ze de game nu al uitgebracht hebben. Ze hebben blijkbaar nog genoeg werk te doen, dus de game was inderdaad nog helemaal niet af. En over die lange laadtijden hebben ze het nog niet eens. Ik ben benieuwd of ze van plan zijn daar ook nog iets aan te doen.

  2.   
    PureGamer's avatar

    Dat was dus ook mijn gedachte GN Commander… Tegenwoordig worden games maar half klaar verkocht en de rest van de game fixen ze met patches of een day one patch. Dat slaat echt nergens op. Als een game niet klaar is, gewoon nog niet releasen! 😕

  3.   
    DonPulliany's avatar

    Moet hem straks ophalen maar heb er steeds minder zin in 🙁

  4.   
    ShadyXL's avatar

    GamerJaime schreef, "Ik snap gewoon echt niet waarom ze de game nu al uitgebracht hebben. Ze hebben blijkbaar nog genoeg werk te doen, dus de game was inderdaad nog helemaal niet af. En over die lange laadtijden hebben ze het nog niet eens. Ik ben benieuwd of ze van plan zijn daar ook nog iets aan te doen. "

    Ik denk niet dat ze veel aan de laadtijden kunnen doen. Als je dingen sneller wilt laden raad ik een SSD aan.

  5.   
    GamerJaime's avatar

    ShadyXL schreef, "

    ”GamerJaime” schreef, "Ik snap gewoon echt niet waarom ze de game nu al uitgebracht hebben. Ze hebben blijkbaar nog genoeg werk te doen, dus de game was inderdaad nog helemaal niet af. En over die lange laadtijden hebben ze het nog niet eens. Ik ben benieuwd of ze van plan zijn daar ook nog iets aan te doen. "

    Ik denk niet dat ze veel aan de laadtijden kunnen doen. Als je dingen sneller wilt laden raad ik een SSD aan."

    SSD? Ik heb geen enkel verstand van techniek of computers maar ik speel de game op de PS4 he.