Imagine komt met eendaagse winterse editie

Het populair Imagine festival, dat maar een keer per jaar in april plaatsvindt, krijgt een eendaagse winterse editie. Onder de titel Imagine Limited Edition worden op zaterdag 6 december in bioscoop EYE zeven films vertoond. Films die normaal buiten de boot vallen, omdat ze al voor april zijn uitgekomen op DVD of VoD krijgen nu toch een kans om gezien te worden op het grote scherm. Tevens is deze dag de beste manier om alvast in de stemming te komen voor Imagine 2015.

Op 6 december zullen vanaf 10 uur ’s ochtends zeven films worden vertoond. De laatste film is na middernacht pas afgelopen. De films die al bekend zijn gemaakt zijn onder andere de Nieuw-Zeelandse mockumentary What We Do In the Shadows, de Noorse thrillercomedy In Order of Disappearence. Heel bijzonder is de eenmalige vertoning van de 4K restauratie van de horrorklassieker The Texas Chainsaw Massacre van regisseur Tobe Hoopers.


De overige films en de tijden zullen bekend gemaakt worden op 10 november en vanaf 17 november start de voorverkoop via de website van EYE.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren