Video's gepubliceerd voor 14 augustus 2018 zijn helaas niet meer te bekijken.

Eerste tien minuten van: Assassin’s Creed: Unity

Wat kun je verwachten als je straks Assassin’s Creed: Unity opstart? Tom en Peter spelen de eerste tien minuten van de game en later het jullie weten. Uiteraard bevat deze video SPOILERS als je de game helemaal zelf wilt beleven…

  1.   
    Thijs.'s avatar

    ga hem niet kyken hou ze lekker voor mezelf :p

  2.   
    bullet0verdose's avatar

    kijk hem later wel haha ik ga niks spoilen voor mezelf 馃檪

  3.   
    Ralph P Scene's avatar

    al gezien 馃槈

  4.   
    Nitrix31's avatar

    Heb dit stuk net gespeeld. Op de PC loopt hij lekker op Ultra (tijdens gameplay minimaal 34 fps). Maar het rare is dat de FPS tijdens de scenes tussendoor soms onder de 30 komt. Af en toe zelfs rond de 20. Op high kan ik de game op 60 fps draaien (wat volgens mij het maximaal haalbare is in de game). Kortom vrijwel geen lag en de game speelt lekker. Het vechten is inderdaad veeeeeel leuker nu. Je kunt niet als een malloot 10 tegenstanders neersteken. Het is nu tactisch te werk gaan, ga ik wel of niet aanvallen (afhankelijk van de hoeveelheid en hoe sterk de tegenstanders zijn). Ik ben al een flink aantal keren dood gegaan omdat ik het vechten nog niet helemaal onder de knie had. Verder is het customiseren van Arno en zijn wapens enorm uitgebreid. Zoveel kleding (met zijn eigen + en – punten) en wapens heb ik nog nooit in een Assassins Creed gezien. Erg vet! Tot nu toe zeer tevreden over deze game!

  5.   
    420blazeit's avatar

    ”Nitrix31″ schreef, "Heb dit stuk net gespeeld. Op de PC loopt hij lekker op Ultra (tijdens gameplay minimaal 34 fps). Maar het rare is dat de FPS tijdens de scenes tussendoor soms onder de 30 komt. Af en toe zelfs rond de 20. Op high kan ik de game op 60 fps draaien (wat volgens mij het maximaal haalbare is in de game). Kortom vrijwel geen lag en de game speelt lekker. Het vechten is inderdaad veeeeeel leuker nu. Je kunt niet als een malloot 10 tegenstanders neersteken. Het is nu tactisch te werk gaan, ga ik wel of niet aanvallen (afhankelijk van de hoeveelheid en hoe sterk de tegenstanders zijn). Ik ben al een flink aantal keren dood gegaan omdat ik het vechten nog niet helemaal onder de knie had. Verder is het customiseren van Arno en zijn wapens enorm uitgebreid. Zoveel kleding (met zijn eigen + en – punten) en wapens heb ik nog nooit in een Assassins Creed gezien. Erg vet! Tot nu toe zeer tevreden over deze game!"

    Heb hetzelfde, hij is nog wel goed speelbaar, maar zodra je een close-up krijgt van gezichten in cut-scenes gaat hij toch haperen.