Lords of the Fallen verkoopt onder verwachting, maar is wel winstgevend

Tomasz Gop, executive producer van Lords of the Fallen, heeft een boekje opengedaan over de resultaten van het recent verschenen Lords of the Fallen. Hij laat namelijk weten dat de actie-RPG momenteel circa 200.000 over de toonbank is gegaan. Hiermee presteert de game behoorlijk onder de verwachting, aangezien er maar liefst 700.000 exemplaren verscheept zijn naar retailers. Momenteel liggen er dus nog zo’n 500.000 spellen in de winkels.

Desalniettemin is Lords of the Fallen wel een winstgevend avontuur geweest voor ontwikkelaar City Interactive Games. Het budget van de game was namelijk 42 miljoen Poolse zloty, wat ongeveer gelijk is aan 9,96 miljoen euro, en dit zou terugverdiend zijn als er meer dan 500.000 exemplaren van de game verscheept werden. Hoewel Lords of the Fallen nu dus een positief resultaat heeft opgeleverd voor CI Games, zullen veel retailers minder tevreden zijn met het presteren van de game.

 1.   
  Thijs.'s avatar

  Ik denk dat veel mensen deze game hebben laten liggen ivm andere games die later deze maand nog uitkomen.

 2.   
  Danielle.k's avatar

  Toch wel jammer, ik zelf vind het een heerlijke game.

 3.   
  WoKingNL's avatar

  Slecht launchwindow net voor de drukte.

 4.   
  kmjansen's avatar

  zal ongetwijfeld liggen aan de release van grotere titels, maar wat ik zoal las is dat de game ook gewoon matig is

 5.   
  bullet0verdose's avatar

  misschien koop ik hem later maar eerst genieten van ac unity 🙂

 6.   
  FireBallz's avatar

  ik heb er meteen al 4 zien liggen in de Gamemania used bak..

 7.   
  FireBallz's avatar

  Thijs. schreef, "Ik denk dat veel mensen deze game hebben laten liggen ivm andere games die later deze maand nog uitkomen."

  dat kan niet anders.

 8.   
  ShadyXL's avatar

  Dat ligt volgens mij ook een beetje aan het adverteren. Ik heb net aan 5 vrienden gevraagd of ze Lords of the Fallen kennen en geen van de 5 wist waar ik het over had. Ik ben zelf van plan om de game te gaan halen, maar op dit moment heb ik andere prioriteiten.