Lords of the Fallen-ontwikkelaar werkt aan futuristische sci-fi RPG

Deck13 Interactive, dat vooral bekend is van Lords of the Fallen, is een overeenkomst aangegaan met Focus Home Interactive. De ontwikkelaar werkt voor deze uitgever aan een gloednieuwe sci-fi actie-RPG die moet verschijnen in 2017.

De nieuwe IP speelt zich af in een dystopische sci-fi-toekomst en verschijnt voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One. Deck13 belooft ons “innovatieve combat-mechanieken en een origineel progressiesysteem voor personages”. Focus Home stelt dat het hier gaat om één van de meest innovatie aankomende RPG’s.

Onderstaande afbeelding toont een eerste glimp van de game. We zien een soldaat in een exo-skelet en een futuristisch wapen dat een geweer lijkt te combineren met een kettingzaag. Deck13-directeur Florian Stadbauer benadrukt dat de titel van de game later onthuld zal worden, maar laat wel al zijn enthousiasme doorschijnen:

We are delighted to be working with Focus Home Interactive. Our relationship with the company over the past few months has created a lot of trust and confidence already. During the past years, the Focus team has shown that they are extremely successful in marketing European titles worldwide.
Klinkt deze futuristische RPG jou interessant in de oren? Laat het ons weten in de reacties!

  1.   
    Moon-Hero's avatar

    Goed om te horen, ik ben zelf wel fan van sci-fi dus ik hoop dat het wat wordt!

  2.   
    WoKingNL's avatar

    Kom maar op!