CrewGrounds – Teveel superheldenfilms


Iedere drie weken behandelen we in de CrewGrounds de actuele poll. De crew van MoviesNET geeft kort hun eigen over de stelling/vraag. De afgelopen twee weken vroegen we jullie wie er nog trek heeft in al die superheldenfilms. Staan er voor de komende jaren niet iets te veel gepland? Hieronder de reacties van de crew:

Rodney Nijbacker
Oneens
Zolang er genoeg variatie in de films zit kunnen er wat mij betreft niet genoeg superheldenfilms verschijnen. Neem bijvoorbeeld Guardians of the Galaxy, ik ben blij dat het tweede deel nog een aantal jaar op zich laat wachten. Had je deze in 2016 uitgebracht dan is er weer minder ruimte voor andere, nieuwe films, over nieuwe personages. Persoonlijk kijk ik dan ook erg uit naar Ant-Man en Captain Marvel.

Patricia Merkelbach
Oneens
In mijn ogen bestaat er niet zoiets als teveel superhelden films. Beter teveel dan te weinig. En door het grote aanbod is er voor ieder wat wils. Ben het dus ook grotendeels met Rodney eens.

Maurits van der Wal
Eens
Begrijp me niet verkeerd ik vind de meeste superhelden-films leuk, maar het is nu een beetje teveel van het goede. In 2017 komen er maar liefst acht superhelden-films uit. De films leveren natuurlijk erg veel geld op, maar van mij mag het wel iets minder.

Cilla Smits
Oneens
Voor de liefhebbers, en dat zijn er veel, bestaat er niet zoiets als teveel. Ik zelf hou er ook van op zijn tijd. En mocht ik het op het moment te veel vinden, zijn dit soort films ook erg leuk om op een later tijdstip op Blu-ray of tv te kijken. Hoewel de meeste van deze films natuurlijk voor de ultieme beleving in de bioscoop gekeken ‘moeten’ worden.

Igor Tschernizki
Oneens
Als de productiemaatschappijen met kwalitatief hoogwaardige superhelden-films blijven komen is er niks aan de hand. Het is juist tof dat de stripboekpersonages zo tot leven kunnen komen op het witte doek. Bovendien is het een groot pluspunt dat de filmindustrie er veel geld aan kan verdienen.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren