Eerste bewegende beelden van Ant-Man verschenen

De eerste bewegende beelden van Marvel’s nieuwe film Ant-Man zijn verschenen middels de Amerikaanse televisiezender ABC. Zowel in de eerste clip als op de eerste afbeeldingen zien we acteurs Paul Rudd en Michael Douglas. Ook is de synopsis van de film aangepast, deze lees je hieronder:

De volgende evolutie van het Marvel Filmuniversum brengt voor een van de oprichtende leden van The Avengers voor het eerst naar het grote scherm. Gewapend met de buitengewone mogelijkheid om in schaal te krimpen, maar in kracht te groeien, moet meesterdief Scott Lang (Rudd) zijn innerlijke held omarmen en zijn mentor, Dr. Hank Pym (Michael Douglas) helpen het geheim achter zijn spectaculaire Ant-Man pak te beschermen van een nieuwe generatie grote bedreigingen. Tegen ogenschijnlijk onoverkoombare obstakels, moeten Pym en Lang een overval plannen en uitvoeren om de wereld te redden.
Andere rollen in Ant-Man zijn voor de acteurs Patrick Wilson, Evangeline Lilly, Michael Pena en Corey Stoll. Ant-Man is vanaf 6 augustus 2015 in de Nederlandse bioscopen te zien.



Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren