Destiny The Dark Below DLC geeft iedereen extra content

Bungie heeft bevestigd dat alle Destiny-spelers nieuwe contrent krijgen als op 9 december de eerste DLC ‘The Dark Below’ verschijnt. Ook spelers die de uitbreiding niet aanschaffen, krijgen er nieuwe content bij. Iedereen krijgt in elk geval nieuwe wapens, nieuwe armor, nieuwe Bounties en 5 extra Bounty slots om te vullen.

Als je The Dark Below koopt krijg je daarnaast nog nieuwe Strikes, verhalende missies, een nieuwe raid, nieuwe armor en nieuwe wapens. Ook gaat de Light level cap omhoog naar 32. Naar verwachting krijgen gamers die de DLC kopen meer wapens en armor dan de rest, om The Dark Below extra interessant te maken.

The Dark Below introduceert tevens een nieuwe verkoper in de Tower, genaamd Eris. Bij deze dame kan je naast uitrusting ook Quests krijgen. Quests zijn opdrachten die uit meerdere fasen bestaan, net zoals de Exotic Bounties.

  1.   
    Metalhead95's avatar

    Heb er wel zin in eerlijk gezegt.
    Alleen zal graag een keer VoG willen halen aangezien ik vaak met mensen speel die niet serieus zijn haha.
    Dus als iemand me kan/wil helpen hoor ik het graag ๐Ÿ™‚

  2.   
    Papachico's avatar

    Persoonlijk vind ik de dlc het niet waard omdat ik voor mijn gevoel te weinig extra erbij krijg. Die “quests” die je kan gaan doen is wel een betere optie. Nu nog dit toevoegen op elke planeet met meerdere questgivers en dan ben ik al een stuk meer tevreden. Destiny laat ik iig lekker met rust totdat er genoeg te doen zal zijn. Ik ga straks wel weer verder met WoW ๐Ÿ™‚

  3.   
    Thijs.'s avatar

    goed dat ze het niet verplichten (:

  4.   
    Kamelot2's avatar

    fe4rz: Welk console speel jij? anders kan je me toevoegen op de ps4: Kamelot2

  5.   
    Metalhead95's avatar

    ”Kamelot2″ schreef, "fe4rz: Welk console speel jij? anders kan je me toevoegen op de ps4: Kamelot2 "

    Zal ik doen speel namelijk ook ps4 ๐Ÿ™„