Ubisoft heeft resolutie Assassin’s Creed: Unity niet expres beperkt

Vanwege hardnekkige geruchten en tegenstrijdige berichtgeving vanuit Ubisoft, is de laatste weken het idee ontstaan dat Ubisoft de resolutie van Assassin’s Creed: Unity expres heeft beperkt. De uitgever zou dit hebben gedaan om de prestaties van de game te verbeteren. In een officiële verklaring ontkent Ubisoft dit echter.

Senior producer Vincent Pontbriand laat weten dat hij nooit de resolutie van een game zou beperken en verontschuldigt zich voor de ontstane verwarring:

We’ve spent four years building the best game we could imagine. Why would we ever do anything to hold it back? I simply chose the wrong words when talking about the game’s resolution, and for that I’m sorry.
Pontbriand bevestigt nogmaals dat Assassin’s Creed: Unity draait op 900p met een resolutie van 30 frames per seconde:
A game’s final resolution isn’t set until late in the development cycle. This is notable because the team has dedicated much of the past few months to optimizing Unity to reach 900p with a consistent 30 frames per second.
Als we Pontbriand mogen geloven, heeft Ubisoft hard zijn best gedaan, maar was een resolutie van 1080p met 30 fps niet mogelijk. Gelukkig maken de prachtige graphics veel goed. Assassin’s Creed: Unity verschijnt op 13 november.

  1.   
    bullet0verdose's avatar

    grafisch mooi of niet… ik weet zeker dat ik een heleboel lol ga krijgen in unity!! graphics dont matter!!! 🙂

  2.   
    Sa.'s avatar

    Ik denk dat je bij Graphics gewoon moet kijken of het allemaal mee gaat met de tijd. Ryse: Son of Rome is het levende bewijs dat als devopers 80% van de tijd aan grphics zitten en daar dan een verhaaltje om heen verzinnen, de game toch niet goed uitpakt. Unity ziet er prima uit en de gameplay beloofd erg leuk te worden. 😉

  3.   
    Supermanneke's avatar

    sdfl schreef, "Ik denk dat je bij Graphics gewoon moet kijken of het allemaal mee gaat met de tijd. Ryse: Son of Rome is het levende bewijs dat als devopers 80% van de tijd aan grphics zitten en daar dan een verhaaltje om heen verzinnen, de game toch niet goed uitpakt. Unity ziet er prima uit en de gameplay beloofd erg leuk te worden. 😉 "

    Ryse heeft ook wel bewezen dat een game er op 900p ook super goed uit kan zien. Tuurlijk, 1080p zou leuker zijn, maar dan zouden ze misschien op detail moeten inleveren. ’t Is het één of het ander.

  4.   
    gamepower's avatar

    Mejunior schreef, "

    ”sdfl” schreef, "Ik denk dat je bij Graphics gewoon moet kijken of het allemaal mee gaat met de tijd. Ryse: Son of Rome is het levende bewijs dat als devopers 80% van de tijd aan grphics zitten en daar dan een verhaaltje om heen verzinnen, de game toch niet goed uitpakt. Unity ziet er prima uit en de gameplay beloofd erg leuk te worden. 😉 "

    Ryse heeft ook wel bewezen dat een game er op 900p ook super goed uit kan zien. Tuurlijk, 1080p zou leuker zijn, maar dan zouden ze misschien op detail moeten inleveren. ’t Is het één of het ander.
    "

    idd ik snap gewoon niet waarom de uitgevers zich daarom moeten verantwoorden of dat er keer op keer over 1080p of 60 FPS moet geluld worden, wees maar zeker dat AC U je zal wegblazen zoals ryse mijn geeft weggeblazen, ik zat de eerst 5 min met mijn mond open!
    als je hem niet wil op 900p en 30FPS ga er niet over janken….koop hem dan gewoon niet!

  5.   
    nusretGamer's avatar

    Ik wacht erg op de nieuw maar AC mijn boeit die graphics wel maar toch super nice

    En de waltrouhr belooft veel vind ik en ik ge toch op de pc spelen ja
    maar sowieso een nice game 🙂

  6.   
    assassinkarsten's avatar

    lekker boeien wat de fps is! just cant wait voor de game!

  7.   
    FireBallz's avatar

    bullet0verdose schreef, "grafisch mooi of niet… ik weet zeker dat ik een heleboel lol ga krijgen in unity!! graphics dont matter!!! :)"

    mee eens.

  8.   
    Goregash's avatar

    Iedereen kan janken wat ze willen maar ik durf te wedden dat het er nog steeds prachtig uit zal zien op 900p/30fps

  9.   
    Papachico's avatar

    Goregash schreef, "Iedereen kan janken wat ze willen maar ik durf te wedden dat het er nog steeds prachtig uit zal zien op 900p/30fps"

    Ja daar geloof ik ook wel in. Het is enkel dat Ubisoft altijd, maar dan ook altijd met de mooiste dingen aan komt zetten en dan in de laatste maand shit gaat downgraden en weet ik t allemaal. Laat geen super mooie shit zien als je t niet waar kunt maken. Als t 1 keer voorkomt prima, maar ik zie dit steeds vaker en vaker bij Ubisoft. En maar al die zooi ontkennen.. rot toch op