15 dollar cadeau bij besteding van 100 dollar in Amerikaanse PlayStation Store

Sony heeft een aantrekkelijke actie voor zijn Noord-Amerikaanse klanten. Besteden zij voor 28 oktober 100 dollar of meer in de PlayStation Store, dan ontvangen ze op 7 november een cadeaubon voor 15 dollar digitaal tegoed.

Deze actie geldt ook op pre-orders, dus je kunt nu al games als Far Cry 4 of Dragon Age: Inquisition voorbestellen om in aanmerking de komen voor de cadeaubon.

Helaas geldt de actie enkel in de Amerikaanse PlayStation Store, maar met een Amerikaans (nep)adres is het best mogelijk om als Europeaan een Amerikaanse account aan te maken. Check de officiële actiepagina voor alle details.

  1.   
    Flapjack's avatar

    3 redenen waarom dit nieuws vrij irrelevant voor het gros van gamend Nederland is.
    1. wachten op je geld terwijl je ze net 100 euro toestopt. wij (gemiddelde nederlandse gamende student) zijn gierig hebben het niet breed en hebben geen zin om te wachten wij willen gelijk geld zien.
    2.100 dollar is vrij veel geld dus doe je het niet om die korting.
    3.serieus een nepaccount? op internet zijn er zat vrij goedkope serials te vinden die die 15 euro makkelijk compenseren.

    NO offense naar de auteur van dit artikel. maar wel offense naar sony.
    dit soort acties is je reinste oplichterij, uiteindelijk besteed je 100 euro die je eigelijk helemaal niet helemaal kwijt wil aan iets waarvan je denkt dat je een goede deal maakt.. zij verdienen uiteindelijk toch wel gewoon pak um beet 65 euro op die deal. terwijl je zelf met een beetje research miss wel veel goedkoper kan zijn. en oh voor de mensen die denken dat ze(developers en uitgevers) het geld goed kunnen gebruiken.. 2 van de 5 tientjes gaat naar het benzine geld van de eindbazen.
    ik ben tegen piraterij… ook dit soort piraterij!

  2.   
    Moon-Hero's avatar

    Waar haal jij die ‘goedkope serials’ dan vandaan? Voor zover ik weet is de goedkoopste manier om een game te bemachtigen (op de console) via een fysiek exemplaar.

  3.   
    Flapjack's avatar

    Moon-Hero schreef, "Waar haal jij die ‘goedkope serials’ dan vandaan? Voor zover ik weet is de goedkoopste manier om een game te bemachtigen (op de console) via een fysiek exemplaar. "

    sites zoals allkeysshop, gamesync, gk4.me, etc etc.. zelfs retail kan je ze daar vaak een 12 tot 15 goedkoper krijgen.

    bijvoorbeeld op bol.com is fifa 15(afschuwelijke game maar even voor het gemak) 60 euro. maar op zon site heb je hem binnen 5 minuten voor nog geen 40 euro… zo bespaar je toch een hoop geld met een beetje research. nu heb ik alleen geen ervaring met games voor console(heb ik niet) maar op die sites zie ik wel opties voor console. even een tip voordat je uberhaupt ook maar iets op internet besteld zoek altijd goede reviews(geen betaalde) van de desbetreffende webshop.