Destiny’s eerste raid Vault of Glass nu speelbaar

Destiny’s eerste 6-speler raid is vanaf nu speelbaar. De raid gaat door het leven als Vault of Glass en is volgens Bungie de meest uitgebreide missie die men ooit heeft gemaakt.

Spelers dienen level 26 bereikt te hebben om aan de raid deel te kunnen nemen. Bungie belooft in elk geval een pittig gevecht, waarbij het zeer waarschijnlijk is dat je de raid niet in één keer zult voltooien. Je progressie wordt in elk geval gedurende een week bewaard, al dien je dan wel dezelfde Fireteam Leader te hebben als je verder wilt gaan waar je was gebleven.

 1.   
  Thijs.'s avatar

  Helaas nog geen level 26

 2.   
  Dynastickiller's avatar

  ben net level 12 haha

 3.   
  FireBallz's avatar

  Nog even een paar uurtjes doorspelen en dan zit ik op level 26, nu op 22.

 4.   
  Daan's avatar

  Pas level 21 😛

 5.   
  ChielB's avatar

  Dit is ook echt de end-game content om voor te knokken. Daarna wordt het hard werken om 5 anderen te vinden en de raid aan te gaan. 😆

 6.   
  Goregash's avatar

  ”JaChKa1802″ schreef, "Nog even een paar uurtjes doorspelen en dan zit ik op level 26, nu op 22."

  W00t?! Hoe dan? Ik ben bijna lvl 21 nog 3 light punten. Hoe krijg je zo snel meer dan?

 7.   
  DeAdSeYe's avatar

  Goregash schreef, "

  ”JaChKa1802″ schreef, "Nog even een paar uurtjes doorspelen en dan zit ik op level 26, nu op 22."

  W00t?! Hoe dan? Ik ben bijna lvl 21 nog 3 light punten. Hoe krijg je zo snel meer dan?"

  Elke rare en hoger armor heeft een light punten. Bij zoveel X punten ga je een level hoger, maar fit je daarna armor met een lagere light punt, dan zak je ook weer in level.

  Je bent nu level 21, probeer dan de Vanguard Wolf te spelen, dit zijn level 22 strikes. Wanneer je level 22 bent, moet je Vanguard Tiger spelen, dit zijn level 24 strikes. Omdat je dan level 22 bent, vindt je in verhouding betere gear in level 24 strikes. Het is misschien wat pittiger, maar als je het behaalt, stijg je snel in level omdat je betere gear vindt.

  Op deze manier heb ik het ook gedaan. In 1 dag was ik 3 levels hoger, ligt er gewoon aan hoe snel je betere gear vindt.

  Mensen, de raids kunnen alleen met vrienden gespeeld worden. Bungie heeft dit voor release bekent gemaakt, dat raids niet via publieke matchmaking gespeeld kunnen worden. Je hebt 6 vrienden nodig voor een raid. Waarom hebben ze dit gedaan? Omdat coördinatie en teamwork een vereiste is bij raids. Dit is gewoon onmogelijk via een publieke matchmaking, sommige hebben geen microfoon of gebrek in teamplay.
  Daarom konden ze nu ook de optie, save in progress wat ook onmogelijk zou zijn in een publieke match.

 8.   
  Goregash's avatar

  Thanks Deadseye. Ik ga vanavond ff wat strikes doen om wat gear te farmen. Had gisteren inderdaad wat ervan gedaan en ik kreeg toen dus 4 blauwe items. 1 wapen, helm, chest en boots. (Eigenlijk heb ik 4 boots gekregen maar de rest meteen verkocht) Engrams toch opengemaakt omdat er kans is op legendary of coins… Ook kreeg ik blauwe chest voor Warlock en blauwe arm voor Titan. Dus die staan op de bank xD

 9.   
  crazyshine4722's avatar

  Ik ben al twee dagen lvl 24.. Valt op een gegeven moment niet verder te levellen. Je moet echt geluk hebben met loot wat dropt.. Voor de mensen die het op playstation 4 spelen en raids willen spelen add me : legendshine4722 😀

 10.   
  Supermario's avatar

  pas lv 20 en kan niks vinden wat mijn lv omhoog kan brengen

 11.   
  Daan's avatar

  Supermario schreef, "pas lv 20 en kan niks vinden wat mijn lv omhoog kan brengen "

  Strikes spelen en Crucible-potjes. Je krijgt aan het einde als je mazzel hebt items welke ook een aantal light bevat. Met genoeg light ga je een level verder.

 12.   
  DeAdSeYe's avatar

  Daan schreef, "

  ”Supermario” schreef, "pas lv 20 en kan niks vinden wat mijn lv omhoog kan brengen "

  Strikes spelen en Crucible-potjes. Je krijgt aan het einde als je mazzel hebt items welke ook een aantal light bevat. Met genoeg light ga je een level verder."

  Niet alle items, alleen head, arms, chest en leg armor van rare of hoger. Deze worden inderdaad regelmatig gedropt in Strike en Crucible potjes.

 13.   
  Thijs.'s avatar

  Ik zou graag nog een nieuwe revieuw Wil len zien ovrr destiny vanuit Gamersnet

 14.   
  ChielB's avatar

  Wat zou je daarin verwachten te lezen Thijs? Er komt natuurlijk steeds meer end-game content, dus opzich zou een 2e review wel een optie zijn maar dan wellicht over iets langere tijd. Het blijft immers een momentopname van een game die constant in ontwikkeling is en verder wordt uitgebreid.

 15.   
  squidgyboy's avatar

  ik ben nu level 25 … en heb de raid al gedaan met de clan 8)

 16.   
  fdennis's avatar

  Bijna level 23. Pak gek genoeg steeds legendary items voor andere classes. Scheelt weer voor later. Maar het levelen schiet zo niet op natuurlijk:p

 17.   
  mastertje's avatar

  Hoe werkt dat light levelen nou precies? Heb dat gemist.. moet je perse de loot dragen, of is het ook voldoende als je het in je inventory hebt? Hoe je eraan etc weet ik wel 😉

 18.   
  Thijs.'s avatar

  Je moet het aan doen, Light is gewoon een stat die je level boost werkt eigenlijk hetzelfde als strength intellect etc

 19.   
  bullet0verdose's avatar

  pfuj tis me toch een potje knokken om level 26 te worden… vooral als je geen playstation plus hebt en het alleen maar kan doen met story missies en patrol hahahaha toch blijft het een goed spel!! 🙂

 20.   
  Thabigmanx's avatar

  bullet0verdose schreef, "pfuj tis me toch een potje knokken om level 26 te worden… vooral als je geen playstation plus hebt en het alleen maar kan doen met story missies en patrol hahahaha toch blijft het een goed spel!! :)"

  Wat maakt level 26 uit als je toch geen plus hebt, je kan de raid dan toch niet doen