Video's gepubliceerd voor 14 augustus 2018 zijn helaas niet meer te bekijken.

Nieuwe video review: Destiny Video review

Michiel is enthousiast over Destiny en dat was natuurlijk al te lezen in zijn geschreven review. Peter ondervraagt hem daar nu over. Maakt Destiny de hype waar?

  1.   
    Daan's avatar

    Destiny speelt echt als een tiet! Lekker verslavend en ook de multiplayer speelt lekker weg. Echter is het willekeurig uitdelen van loot in de multiplayer best wel irritant soms om boos over te worden. Presteer je met drie man heel goed en krijgt diegene met 20 deaths en 2 kills de loot.

    Edit: Die laadtijden zijn wel echt een groot nadeel. Soms stel ik uit om naar de Tower te gaan door die laadtijden.

  2.   
    OMGitsOhMyGoat's avatar

    Daan schreef, "Die laadtijden zijn wel echt een groot nadeel. Soms stel ik uit om naar de Tower te gaan door die laadtijden."

    die laadtijden zijn niet zo erg het is irritant als je er iedere keer uit word gegooid door een error

  3.   
    WoKingNL's avatar

    De camera switches waren wel heel inconsistent jongens en michiel z’n stem galmt nogal erg tot aan het midden of iets dergelijks. Iets teveel onzin om het nog een video review te noemen imo ๐Ÿ˜‰
    Heb wel gemerkt dat de loading times langer zijn als je in een party zit met meerdere mensen, solo zijn ze wat sneller.

  4.   
    ShadyXL's avatar

    Ik ben het eens met jullie. Ik vind dat de hype terecht is, de game speelt heel soepel en vloeiend, er is genoeg te doen, Crucible is leuk om te spelen als je niet aan het farmen bent, en het voelt gewoon echt aan als een Bungie game. Wat ik ook jammer vind is de laadtijden, lage level-cap, de loot reward system bij strikes/crucible en het feit dat ik veel meer planeten had verwacht. Ik verwachtte zo’n stuk of 8-10 planeten.

    De story was dus voor mij te kort en soms voelde het (story) wel meer aan als een karwei, maar toch ben ik er tevreden mee. De story was ‘goed genoeg’, maar ik had meer verwacht. In het algemeen (story, crucible, strikes en exploreren met willekeurige events die verschijnen) vind ik Destiny een success. Geluidskwaliteit, besturing en grafisch vind ik de game ook wel top. Destiny is sinds de Alpha al een juweeltje voor mij en ik kan nu dus zonder twijfel zeggen dat het een van mijn all-time favorites is naast game series als The Legend of Zelda, Borderlands en Assassin’s Creed.

    Ik hoop trouwens echt dat ze wel met wat gratis content komen. Niet kleine dingen, maar misschien een nieuwe mini planeet ofzo (of gewoon groot als het kan) en nieuwe (type) wapens/armor.

    Ik ben onderhand al level 22 met mijn Titan (niet met Hunter begonnen omdat ik die al tijdens de Alpha kapot had gespeeld). Mijn tweede account is level 6 ofzo, maar ik speel daar nog niet echt op. Ik wil eerst mijn main volpreppen met legendaries en exotics, maar ik heb totaal geen geluk. Ik heb uren Crucible gespeeld, daarna uren Strikes gedaan (ook de aparte hogere levels) en urenlang in een gebied monsters gedood (non-stop). Ik heb letterlijk alleen maar uncommon en rare items gekregen terwijl ik andere mensen elke keer met legendaries zag ๐Ÿ™

    Ow en ik vind de camera switches helemaal niks ๐Ÿ˜› Misschien moet je het maar op 1 camera houden? ^^

  5.   
    Daan's avatar

    ohmygoat schreef, "

    ”Daan” schreef, "Die laadtijden zijn wel echt een groot nadeel. Soms stel ik uit om naar de Tower te gaan door die laadtijden."

    die laadtijden zijn niet zo erg het is irritant als je er iedere keer uit word gegooid door een error"

    Geen last van. Ligt wellicht aan je internet?

  6.   
    Goldcobra's avatar

    GameSpot (dacht ik) vatte het perfect samen: The game is great, but everything about it sucks. Ik vind de game geweldig, maar als je naar alle losse onderdelen kijkt, is er eigenlijk niet een ding dat echt goed is