Releasedatum GTA 5 new-gen is bekend

Zojuist heeft Rockstar de releasedata van de new-gen-versies van Grand Theft Auto V bekend gemaakt. Bezitters van een PlayStation 4 of Xbox One kunnen vanaf 18 november aanstaande met de game aan de slag. Pc-gamers moeten nog iets langer wachten, want de pc-release staat op 27 januari 2015.

Op het GamersNET HQ sloeg het kersverse nieuws in als een bom. Onze verslaggever Peter Bouwman was op locatie om het nieuws rechtstreeks vanuit alle chaos te brengen.

  1.   
    Cooky-NL's avatar

    GAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAF!!!!

  2.   
    Hitman047's avatar

    Om 15:00 uur verschijnt er een nieuwe trailer. ๐Ÿ˜‰

  3.   
    Thijs.'s avatar

    november wordt zo fucking druk, damn

  4.   
    D_Dog's avatar

    Dik 400 euro die ik November ga spenderen. :s man man, ik ga wat games verkopen. Heb al dik 1000 aan de nieuwe consoles gespendeerd + 5 next gen games. ๐Ÿ˜ฎ

  5.   
    thijsknvb's avatar

    Wuuuuuuuuuuuuuut eind januari pas ๐Ÿ™

  6.   
    Moodey's avatar

    Maarja, geen korting voor als je t al hebt dus t is Gwn crappy

  7.   
    Jesitim's avatar

    27 januari? Gewoon perfecte timimg ๐Ÿ˜€
    Een week na mijn verjaardag (We weten dus al wat we willen hebben nu) en is juist ook de start van de semestervakantie. Die vakantie wordt dus gamen geblazen1 8)

  8.   
  9.   
    tijn80's avatar

    Thijs. schreef, "november wordt zo fucking druk, damn"

    Januari bedoel je ๐Ÿ˜‰

  10.   
    3333/3333's avatar

    Haha, leuk item!

    Maar waarom is de pc versie 2 maanden later? Iets zegt me dat ze (weer) problemen hebben met het porten naar de pc. Laten we hopen dat mijn gevoel er naast zit.

  11.   
    Beukaapje's avatar

    Uitstel, zou willen dat dit begrip nooit was uitgevonden. duurt al meer dan een jaar voor pc er eindelijk mee aan de slag kan en is nu ff lekker 2 maanden extra uitgesteld.
    Zoooooo jammer.

    *Flies away to tpb*

  12.   
    Koen's avatar

    E Rommel schreef, "Haha, leuk item!
    Maar waarom is de pc versie 2 maanden later? Iets zegt me dat ze (weer) problemen hebben met het porten naar de pc. Laten we hopen dat mijn gevoel er naast zit. "

    Je zou zeggen dat de next-gen versies naar vergelijkbare architectuur zijn geport. Hopelijk betekent deze vertraging dat ze extra aandacht willen besteden aan de pc-versie.

  13.   
    D_Dog's avatar

    LOL dat filmpje. XD

  14.   
    Thabigmanx's avatar

    Ja ik hoop ook dat de 2 maanden voor pc betekend dat er meer wordt toegevoegd voor pc, met 60 man online zou namelijk geweldig zijn

  15.   
    Rijstekorrel's avatar

    D_Dog schreef, "Dik 400 euro die ik November ga spenderen. :s man man, ik ga wat games verkopen. Heb al dik 1000 aan de nieuwe consoles gespendeerd + 5 next gen games. ๐Ÿ˜ฎ "

    Hoe kan je nu al 1000 euro gespendeerd hebben aan nieuwe consoles, heb je dingen 2 keer gekocht ofzo ?

  16.   
    Alias's avatar

    Carlos0_0″][quote=”D_Dog schreef, "Dik 400 euro die ik November ga spenderen. :s man man, ik ga wat games verkopen. Heb al dik 1000 aan de nieuwe consoles gespendeerd + 5 next gen games. ๐Ÿ˜ฎ "

    Hoe kan je nu al 1000 euro gespendeerd hebben aan nieuwe consoles, heb je dingen 2 keer gekocht ofzo ?[/quote]
    PlayStation 4; โ‚ฌ400, Xbox One โ‚ฌ400/โ‚ฌ500 (ligt er aan of je kinect wil) en dan nog wat next gen games dan zit je zo op โ‚ฌ1000,- hoor. ๐Ÿ˜‰

  17.   
    Ryan2000's avatar

    Na het lange wachten komt eindelijk die release datum!!!!!!!! Ben zo blij! ๐Ÿ˜€ ๐Ÿ˜€ ๐Ÿ˜€ ๐Ÿ˜€

  18.   
    gamepower's avatar

    ik vind dat vooral niet gaaf!!
    ik zou eerder zeggen melken! ik heb deze game rond gespeeld op X360, en echt wel stukken waar ik mijn tanden heb op kapot gebeten, en dus nooit meer vergeet!
    ik heb ook serieuze wat geld in de game gestoken!! dus een korting om de game next-gen te krijgen + het overzetten van savegame zou toch op zijn plaats zijn, anders mag je GTA steken waar de zon niet of weinig schijnt ๐Ÿ˜‰
    andere topgames genoeg vanaf oktober/ november

  19.   
    FireBallz's avatar

    k heb m al gespeeld op ps3, dus ik ga niet meer GTA V kopen voor op de ps4.

  20.   
    Musicman88's avatar

    WTF, weer worden de pc gamers genaaid. En zoals E Rommel al zegt, de vertraging kan weinig anders zijn dan problemen met een slechte port.
    Ik denk dat ik de pre-order bij gamemania ga terugtrekken en deze gewoon keihard ga downloaden op de releasedag 27 fokkin januari. Wat een hoop onzin Rockstar. ๐Ÿ‘ฟ

  21.   
    Thabigmanx's avatar

    ”Musicman88″ schreef, "WTF, weer worden de pc gamers genaaid. En zoals E Rommel al zegt, de vertraging kan weinig anders zijn dan problemen met een slechte port.
    Ik denk dat ik de pre-order bij gamemania ga terugtrekken en deze gewoon keihard ga downloaden op de releasedag 27 fokkin januari. Wat een hoop onzin Rockstar. ๐Ÿ‘ฟ "

    Ok stel het is idd doordat ze niet tevreden zijn over te port naar pc, is het dan zo slecht dat ze de tijd nemen om het te verbeteren?

  22.   
    Musicman88's avatar

    Ok, de tijd nemen om het beter te maken is niet slecht, maar dit zijn gewoon zaken die al op orde hadden moeten zijn.
    Blijkbaar steken ze wel de tijd en mensen in de console releases, maar voor de pc gamer is het alweer uitschuiven. Beetje jammer dat steeds weer de zelfde groep gepakt wordt.
    De game zou in eerste instantie in maart 2013 al uitkomen. Daar werd pc al niet genoemd met een releasedatum, maar iedereen wist al dat ie er wel aan zou komen. Die release werd al uitgeschoven (lees: slecht gepland). Nou is het 1,5 jaar later en kijkt iedereen van de pc en new gen community uit naar de release, schuift pc weer een half jaar op. (ja, ik weet het, januari is de 2e maand na november). Maar vanaf nu is november niet zo heel ver weg, maar januari wel weer een half jaar.

  23.   
    Thabigmanx's avatar

    Klopt rockstar heeft duidelijk de voorkeur gelegd bij de console gamers, en dat werkt voor ze , GTAV heeft de beste launch gehad van een game. Wees blij dat hij uberhaubt uitkomt voor pc. Red dead redemption is nog steeds niet uit.

  24.   
    Nitrix31's avatar

    Waarom moeten PC games 9 van de 10 keer langer wachten op games? Zijn de consoles nog altijd zo veel slechter? En waarom maken ze de consoles niet beter? Want de PS4 en XboxONE zijn nu al outdated (waren ze eigenlijk al toen ze uitkwamen).

  25.   
    djonnieboy97's avatar

    EINDELIJK!!!!!

  26.   
    OnOwned's avatar

    November heb ik toch wel wat beters te doen dan GTA. Far Cry 4, AC Unity hopelijk nog een beetje nieuwe Destiny content. GTA haal ik wel eens uit de uitverkoopbak.

  27.   
    jensdegamerHD's avatar

    duurt nog zo lang voor pc ๐Ÿ˜ก ๐Ÿ˜ฅ