Video's gepubliceerd voor 14 augustus 2018 zijn helaas niet meer te bekijken.

Nieuwe trailer: Battlefield 4 Final Stand Official Reveal Trailer

SEGA America en SEGA of Europe Ltd. hebben aangekondigd dat ieders favoriete egel in de binnenkort verwachte titel Sonic Unleashed nieuwe wegen zal banen en tegelijkertijd trouw zal blijven aan zijn wortels. Het nieuwste deel in deze franchise, waarvan miljoenen exemplaren zijn verkocht, is ontwikkeld door Sonic Team. Het spel neemt spelers mee op een onvergetelijke reis rond de wereld op een manier die nog nooit in de wereld van Sonic is vertoond.

Sonic Unleashed is reeds verschenen op de PlayStation 3, Xbox 360, PlayStation 2 en Nintendo Wii.

Bekijk nu deze Run trailer.

 1.   
  Andrevantoever's avatar

  Ze hebben zeker het beste voor het laatst bewaard! Ik vind de Dragon Teath maps niet echt geweldig, maar deze zien er wel vet uit. Maar WTF zag ik op het laatst van de 1e map? ( een vliegende tank? )

 2.   
  Supermanneke's avatar

  Andrevantoever schreef, "Ze hebben zeker het beste voor het laatst bewaard! Ik vind de Dragon Teath maps niet echt geweldig, maar deze zien er wel vet uit. Maar WTF zag ik op het laatst van de 1e map? ( een vliegende tank? )"

  ’t Is inderdaad een hover tank. De mappen zijn militaire onderzoekscentra, je zal er dus veel prototypes van wapens en voertuigen (uit Bf 2142!) tegenkomen.

 3.   
  Overload14's avatar

  Wel leuk dat ze een referentie naar BF2142 maken. Vond ik echt een geniaal spel 😀 misschien is dit ook een hint dat ze terug een battlefield game gaan maken met deze futuristische setting wat van mij wel gerust mag. En Dragons Teeth vond ik juist één van de betere DLC’s dat er al uitgekomen is maar dat zal van persoon tot persoon afhangen want ik speel wel graag eens een infantry focused game.

 4.   
  Andrevantoever's avatar

  ’t Is inderdaad een hover tank. De mappen zijn militaire onderzoekscentra, je zal er dus veel prototypes van wapens en voertuigen (uit Bf 2142!) tegenkomen.

  Oh dat is inderdaad wel lachen, dat maakt dit wel de beste DLC van allemaal. 🙂

 5.   
  Nitrix31's avatar

  Heb CTE gespeeld en ik was niet echt onder de indruk. Maar dan komt ook omdat ik het niet zo heb met dat (semi) futuristische gedoe. Ik zit nog altijd geduldig af te wachten wanneer Battlefield weer terug gaat naar de tweede wereld oorlog met de DICE engine. Het liefst een echte remake van BF1942 (niet bf1943).