Bungie waarschuwt voor hele snelle reviews van Destiny

Morgen is de langverwachte release van Destiny, maar volgens Bungie dient iedereen uit te kijken voor reviews die meteen op de eerste dag verschijnen. Volgens de ontwikkelaar is het onmogelijk dat een reviewer al zo snel de echte gameplay-ervaring van Destiny heeft meegemaakt.

Uiteraard zijn er allicht mensen die zo snel mogelijk een review willen publiceren, maar Bungie ziet liever reviews die gebaseerd zijn op een fatsoenlijk aantal speeluren:

For us, this is a first – a new experience. It’s a bit of a risk, too. We fully anticipate seeing day one reviews from folks who decide to kick the tires, but don’t have the time or patience to take our ride for a nice, long road trip. Some of you might wait to pick up a copy until you read the final verdict from your most trusted review house. We’re okay with that. We’ve created something we’re proud of.
Een extra reden is dat Destiny pas na de release flink bevolkt wordt door spelers, wat de beleving van een levendige wereld ten goede komt. Vanmiddag kunnen al de eerste recensenten en een aantal gelukkigen met de game aan de slag. Morgenmiddag vervalt het embargo om reviews te mogen plaatsen, maar of je er dan al direct veel zult zien…

Uiteraard lees je spoedig de review van Destiny hier op GamersNET. Zodra we lekker wat uren en dagen in de game hebben gestoken uiteraard.

 1.   
  Kenneloth's avatar

  Volgens mij probeert Bungie eigenlijk te zeggen “geloof niet in negatieve reviews”

 2.   
  Goregash's avatar

  Op zich mee eens, day one reviews van elke andere MMO’s zijn ook kansloos. Er is namelijk zoveel nog te ontdekken en doen in een game. En dat doe je nou eenmaal niet in 1 dag.

 3.   
  ShadyXL's avatar

  Ik ben het eens met Bungie. Beleef het spel volledig voordat je een review erover schrijft.

 4.   
  Thijs.'s avatar

  ben het eens met bungie, je kan zo’n game niet snel revieuwe

 5.   
  Hitman047's avatar

  Klinkt logisch. Ik geloof dat de pers hun review-exemplaren op z’n vroegst vandaag pas zouden ontvangen.

  En voor de volledige ervaring moet je de game natuurlijk samen met anderen spelen. Het is dan wel handig dat de servers ook een beetje bevolkt zijn.

 6.   
  Koen's avatar

  Klinkt alsof ze niet veel vertrouwen hebben in de eerste uren van de game?

 7.   
  Bones's avatar

  Voor mensen die Destiny nog willen kopen kan een slechte review het verschil tussen kopen of nog even niet kopen zijn, maar ik review zelf Destiny wel, daar heb ik geen journalist voor nodig. Blijkt Destiny een echte hype te zijn, tja dan zal het niet de eerste en ook niet de laatste game zijn die ik niet of later had moet aanschaffen.

 8.   
  3333/3333's avatar

  Dat ze dit naar buiten hebben gebracht zegt maar één ding: ze zijn niet zeker van hun zaak.

  Zwak.

 9.   
  FireBallz's avatar

  waarschijnlijk bedoelt die man hiermee dat als mensen een negatieve review schrijven over Destiny en mensen kopen hem 1 of 2 etc. na release datum dat ze vooral letten op de negatieve reviews want die mensen moeten heel wat te onderbouwen hebben.

 10.   
  sthij's avatar

  E Rommel schreef, "Dat ze dit naar buiten hebben gebracht zegt maar één ding: ze zijn niet zeker van hun zaak.
  Zwak. "

  Dit ook een veel te late review copy ik denk niet dat het veel wordt destiny.

 11.   
  gamepower's avatar

  sinds de beta ben ik beginnen twijfelen, en ik ben nog steeds niet overtuig, en met zulke berichten word het er niet beter op! ik heb hem bewust niet in pre-order gezet volgens mijn is hype te groot, ik ga hem ooit wel spelen, maar ik twijfel als dit binnenkort zal zijn! ook weet ik nu uit ervaring dat sommige site een oogje dichtknijpen voor wat extra’s , dus ik lees wel op verschillend forums hoe gamers de game zelf ervaren en dan beslis ik 😉

 12.   
  vistaberg's avatar

  Ik heb de beta gespeeld maar zoals ik het vond was het super vet heb alleen de laatste zondag gespeeld maar wel van 12:00 tot 02:00 dus heb wel een kleine impressie gekregen maar over anderhalf uur heb ik hem binne

 13.   
  mastertje's avatar

  Is toch allemaal niet meer dan logisch?? Het is een soort van mmo en WoW kan je ook niet reviewen in 1 dag, gezien je nooit alles gedaan kunt hebben. Niks met zwakte of onzekerheden te maken

 14.   
  Daan's avatar

  mastertje schreef, "Is toch allemaal niet meer dan logisch?? Het is een soort van mmo en WoW kan je ook niet reviewen in 1 dag, gezien je nooit alles gedaan kunt hebben. Niks met zwakte of onzekerheden te maken"

  Dit dus. 🙂

 15.   
  vistaberg's avatar

  gewoon zelf spelen bij kennissen of vrienden en googlen op gameplay als je twijfel en nog niet bij release hebt gehaald