Sony toont Destiny Remote Play voor Vita in nieuwe video

Dankzij de Remote Play-functionaliteit van de PlayStation 4 kun je Destiny, één van de grootste shooters ooit gemaakt, straks ook spelen op je PlayStation Vita. Je vraagt je nu misschien enthousiast af: “wow, hoe awesome is dat?” In onderstaande video geeft Sony antwoord op die vraag.

In de video vertelt Sid Shuman van PlayStation alles over de Remote Play-functionaliteit. Aangezien Destiny een vrij zware game is, raadt Sony spelers aan om hun PlayStation 4 met een ethernet-kabel te verbinden met het internet en de Vita met hetzelfde netwerk te verbinden. Benieuwd hoe de spelervaring in dat geval is? Check dan onderstaande video.

  1.   
    WoKingNL's avatar

    Lijkt me nogsteeds niet echt iets, ik heb geprobeerd de vita killzone game proberen te spelen maar de controls werken op een dedicated game al niet lekker ><

  2.   
    Thijs.'s avatar

    super vet!

  3.   
    Connorkill's avatar

    Ik vind een shooter ook niet de beste toepassing met remote play, iets rustigere games ala AC of Uncharted lijken me veel beter(en fijner) werken.

  4.   
    Dynastickiller's avatar

    Ik ben er wel blij mee, als je multiplayer speelt en je moet een boodschap doen neem je m gwn mee naar de wc en speel je heerlijk verder 😀 😀

  5.   
    FireBallz's avatar

    Ps Vita heeft niemand die ik ken, niemand wil hem ook. Misschien vergis ik me, maar je kon beter RemPLay voor PS4/PS3 tonen.