Personages in Super Smash Bros. krijgen acht kostuums

Masahiro Sakurai, de man verantwoordelijk voor het aankomende Super Smash Bros., heeft onthuld dat ieder personage in de game acht verschillende kostuums zal krijgen. In voorgaande delen was dit aantal slechts vier of hooguit zes en het verschil tussen de kostuums was veelal slechts de kleur.

Logischerwijs zal kleur nog steeds een rol spelen in het maken van een verschil tussen de kostuums, maar de Villager zal bijvoorbeeld ook verschillende gezichtsuitdrukkingen en vrouwelijke varianten bieden. Hieronder zijn enkele voorbeelden te vinden van Samus in verschillende pakjes en de Villager.

[SCREENSHOTS]

  1.   
    fdennis's avatar

    Mooi dat er er zoveel soorten zijn. Het zou overigens wel leuk zijn als je die moet unlocken. Je had in de vorige Super Smash een mini game. Daarin kon je foto’s en beeldjes verzamelen. Zou tof zijn als ze nu weer zoiets doen. Alleen dan voor nieuwe kostuums.

  2.   
    Leukste's avatar

    fdennis schreef, "Daarin kon je foto’s en beeldjes verzamelen. Zou tof zijn als ze nu weer zoiets doen. Alleen dan voor nieuwe kostuums. "

    Als ik het goed heb begrepen gaan ze gewoon door met die beeldjes (assist trophies). Ze laten alleen denk ik zien dat je nog steeds de mogelijkheid heb tot velen kleuren bij je personage.