Ghirahim verschijnt als assist trophy in Super Smash Bros.

Herinner je je Ghirahim nog? Die mysterieuze zwaardvechter uit The Legend of Zelda: Skyward Sword die zo zijn vraagtekens opriep? Masahiro Sakurai, geestesvader van Super Smash Bros., heeft vandaag laten weten dat het personage niet speelbaar zal zijn in de Nintendo-vechtgame. In plaats daarvan zal hij een rol vertolken als assist trophy. Sakurai had het volgende erover te zeggen op Miiverse:

Pic of the day. “No, I’ll just beat you within an inch of your life!” Demon Lord Ghirahim makes an appearance in Smash Bros!! He’s an Assist Trophy, so he could conceivably back up Link, too.
Super Smash Bros. verschijnt 3 oktober voor de Nintendo 3DS. Vind jij het jammer dat je het Skyward Sword-karakter niet onder de knoppen kunt krijgen?

  1.   
    firehopper211's avatar

    Betekent dit dan dat we Ganondorf weer terug zullen krijgen als veteraan of misschien zelfs Demise, als nieuwkomer?

  2.   
    Leukste's avatar

    ”firehopper211″ schreef, "Betekent dit dan dat we Ganondorf weer terug zullen krijgen als veteraan of misschien zelfs Demise, als nieuwkomer?"

    Ik vond Ganondorf in de vorige Smash Bros veel vergelijkingen hebben met Captain Falcon. Op hun eigen smash na dan.
    Neemt niet weg dat ik het het prima zou vinden als Ganondorf terug komt als keuze.

    @Topic Jammer is het op zich wel dat je niet met Ghirahim zal kunnen spelen. Maar er is toch al behoorlijk wat keuze in personage die je vast ook het nodige plezier geven.

  3.   
    Tha Duck's avatar

    Denk dat Ganondorf sowieso terugkomt. Alleen de grootste klonen zijn verwijderd, terwijl Fox en Falco er nog een bij hebben gekregen. Ik denk dat heel weinig characters echt zullen verdwijnen nog. Zelfs Wolf zal er wel in blijven denk ik. Ganondorf, of een variant daarop (zoals een Demise) is als archnemesis van Link niet weg te denken uit Smash. En Demise is niet ondenkbaar als Ghirahim een assist trophy is. Ik zie het wel gebeuren. 🙂 Met de nodige shitstorm van fans als gevolg, want ik denk dat de fanbase toch liever Ganondorf ziet. Al is Demise natuurlijk wel een soort Ganondorf prime.