Amazon bevestigt per ongeluk Sleeping Dogs: Definitive Edition voor PS4 en Xbox One

Sleeping Dogs verscheen in 2012 en was met recht een ruw pareltje te noemen. Veel gamers hebben dit spel helaas gemist, maar gelukkig lijken zij een tweede kans te krijgen op de new-gen consoles.

Eerder plaatste de Britse winkel ShopTo per ongeluk al een “Definitive Edition” van Sleeping Dogs op zijn website en nu heeft ook Amazon de game aan zijn assortiment toegevoegd. De toevoeging van onderstaand plaatje maakt het geheel extra overtuigend, waarmee we eigenlijk min of meer kunnen bevestigen dat de game zijn opwachting zal maken op de PlayStation 4 en Xbox One.

De new-gen-versie zou voorzien zijn van verbeterde graphics en bevat 85 dollar aan DLC. Pre-order je de game, dan ontvang je bovendien een 28 pagina’s tellend artbook. Volgens Amazon verschijnt de Definitive Edition op 10 oktober in Amerika. Een reactie van Square Enix blijft vooralsnog uit.

[SCREENSHOTS]

 1.   
  Daan's avatar

  I like it!! 🙂

 2.   
  ShadyXL's avatar

  Ik heb het op de PC al gespeeld, maar misschien dat ik het later dit jaar oppak als het ergens met korting verkocht wordt. Toffe spel, maar ik ga er geen €85 voor betalen.

 3.   
  Dannytjuh's avatar

  Sleeping Dogs vond ik echt geen reet aan. Vooral hoe voertuigen reden. Bah.

 4.   
  R1chardTM's avatar

  Nog niet gespeeld, dus een HD-versie zou voor mij een mooie smoes zijn om dat toch maar eens te gaan doen.

 5.   
  Caroldus_Maximus's avatar

  Eén van mijn favoriete games van 2012. Ik vond Sleeping Dogs persoonlijk toffer dan GTA IV; Hong Kong is tof, karakters zijn tof, vechtsysteem is lekker uitgebreid en er is redelijk veel te doen.

  Hoewel ik langzaam aan een beetje moe begin te worden van de vele remakes die worden aangekondigd, lijkt het me stiekem wel leuk om deze weer eens aan een replay te onderwerpen.