Cameo voor Ms. Marvel in Age of Ultron

Volgens Badass Digest gaat niemand minder dan Ms. Marvel een cameo krijgen in The Avengers: Age of Ultron. De website beweert dat de vrouwelijke superheld in alle versies van het concept-script van de film opdook en er ook in de definitieve versie niet uit is gelaten. Gaan we dan toch weer een vrouwelijke superhelden-film krijgen?

Eerder liet Marvel-baas Kevin Feige nog weten de komende jaren geen tijd te hebben voor films met een vrouwelijke superheld in de hoofdrol. Gaat hij een uitzondering maken voor deze krachtige dame? Ms. Marvel heeft in de comics dezelfde superkrachten als Captain Marvel, Yon-Rogg en de Kree. Daardoor is ze enorm sterk, razendsnel en kan ze ook nog eens vliegen en energie uit haar hand schieten en absorberen. Hiermee is ze een behoorlijk krachtige dame.

Volgende week is het de taak aan Guardians of the Galaxy om ook op Nederlandse bodem een hoop geld binnen te halen voor Marvel. Eerder opende de film verassend in de Verenigde Staten met maar liefst 94 miljoen dollar. The Avengers: Age of Ultron is vanaf 23 april 2015 pas te zien in de Nederlandse bioscoop.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren