Vrouwelijke superheld in Spider-Man universum

Er bestaat een kans dat Sony in 2017 de vrouwelijke superheld Spider-Woman gaat introduceren, althans, die geruchten gaan. Sony heeft volgens Deadline in ieder geval bevestigd in 2017 een vrouwelijke superheld toe te voegen aan het Spider-Man universum, maar dat zou net zo goed Black Cat of Silver Sable kunnen zijn.

Naast de plannen voor een vrouwelijk superheld wordt er ook nog altijd hard gewerkt aan de Venom spin-off. Een mogelijke titel voor de film is Venom Carnage en ook deze film wordt in 2017 verwacht. Carnage verwijst naar een personage met dezelfde oorsprong als Venom, een buitenaards wezen hecht zich aan een mens en deze krijgt daardoor superkrachten.

De afgelopen tijd is Sony druk aan het schuiven geweest met de plannen. De Sinister Six-film staat nu gepland voor 2016, gevolgd door de vrouwelijke superhelden film en Venom Carnage in 2017. Hierdoor is The Amazing Spider-Man 3 doorgeschoven naar 2018 en lijkt deel 4 nog verder van ons verwijdert. The Amazing Spider-Man 4 stond namelijk in eerste instantie al gepland voor 2018.

Zien jullie het zitten om ook van Spider-Man een vrouwelijk variant de bioscoop in te zien slingeren? En welke superheld is er na Thor en Spider-Man aan de beurt om van geslacht te veranderen? Wellicht Batwoman en Catman?

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren