Hyrule Warriors krijgt Definitive Edition voor Nintendo Switch

Hyrule Warriors leed aan hetzelfde syndroom als veel andere spellen voor de Wii U: mensen hadden veelal dat apparaat niet in huis, dus verkocht de game ook niet zo goed als hij wellicht verdient. Daar komt binnenkort verandering in, want op de Nintendo Direct Mini van vandaag is aangekondigd dat Hyrule Warriors naar de Nintendo Switch komt in de vorm van een Definitive Edition.

Fans van de game weten wellicht ook dat Hyrule Warriors later ook voor de Nintendo 3DS is verschenen. Nintendo zegt dat de Definitive Edition elementen uit beide versies van Hyrule Warriors combineert om zo de ultieme speelervaring te creëren. Aangezien de Switch een combinatie van thuisconsole en handheld is, kunnen we er inderdaad het volle vertrouwen in hebben dat Nintendo dit goed aan zal pakken.

De Definitive Edition van Hyrule Warriors biedt co-op met de alom geprezen Joy-con-controllers, alsook uiteraard mooiere graphics tot een resolutie van 1080p als je de Switch in het bijbehorende dock zet. De game bevat 29 speelbare karakters, en ten slotte zijn er outfits verkrijgbaar met een Breath of the Wild-thema.

Hyrule Warriors: Definitive Edition verschijnt deze lente voor de Nintendo Switch.

 1.   
  Hielke's avatar

  Hier zat ik echt vanaf dag 1 van de switch op te hopen, Hyrule Warriors op de 3ds was echt de enige game die ik meer dan pokemon heb gespeeld erop <3

 2.   
  emilius23's avatar

  Leuk voor erbij, maar dit is niet echt men genre.

  Ik denk dat over het algemeen de Nintendo Direct niet aan de gigantische verwachtingen heeft voldaan, vooral veel remasters.