Glitch in Battlefield 4 laat je klassen combineren

Elke klasse heeft zijn eigen voor- en nadelen en iedere Battlefield 4-speler heeft er ongetwijfeld weleens van gedroomd om een “ultieme klasse” samen te stellen. Hoe vet zou het zijn om een personage te hebben met een defibrillator, raketwerper en sniper tegelijkertijd? Dankzij een recentelijk ontdekte glitch in Battlefield 4 is dit nu mogelijk.

Onderstaande video legt uit hoe je de verschillende klassen uit Battlefield 4 met elkaar kunt combineren. Deze glitch werkt sowieso op de consoles en volgens sommigen zelfs op de pc. De grote vraag die nu nog rest is: wanneer komt de patch?

 1.   
  Games4AllHD's avatar

  Ik heb de glitch nog niet zelf ervaart.. Ik ga absoluut even kijken 😀 Ben wel benieuwd 🙂

 2.   
  Thijs.'s avatar

  dat kan best handig zijn xd

 3.   
  Dannytjuh's avatar

  Ja zet maar op YouTube. Kunnen ze het lekker snel patchen. Apen.

 4.   
  mastertje's avatar

  Is het nog de moeite waard om battlefield te halen voor ps 4? Ik mis daarvoor een goede shooter, en ghosts komt er absoluut niet in

 5.   
  Overload14's avatar

  mastertje schreef, "Is het nog de moeite waard om battlefield te halen voor ps 4? Ik mis daarvoor een goede shooter, en ghosts komt er absoluut niet in"

  Ik zou zeggen dat het nu wel de moeite waard is. De meeste bugs en glitches ( buiten deze dan ) zijn eruit gehaald dus nu is het spel zeker speelbaar. En als je aant twijfelen bent over de DLC’s die je wel of niet zou moetten kopen, De nieuwe dragons teeth DLC is zeer goed als je van Infantry combat houd, Naval strike is ook zeer vermakelijk, China Rising valt nog mee en Second Assault is vrij teleurstellend in mijn ogen.

 6.   
  p3n0z4h13's avatar

  De tering dice…