Battlefield 4: Final Stand DLC verschijnt tussen oktober en december

Battlefield 4: Final Stand, de vijfde en tevens de laatste uitbreiding van de game, zal in het 3e fiscale kwartaal van Electronic Arts verschijnen. Hoofd van EA Andrew Wilson heeft dit zojuist bevestigd. Dit betekent dat de DLC ergens tussen oktober en december van dit jaar zal verschijnen. Eerder zou de laatste uitbreiding deze zomer nog verschijnen.

Eerder vandaag heeft EA bevestigd dat Battlefield: Hardline is uitgesteld van oktober naar begin 2015. De nieuwste uitbreiding van Battlefield 4, Dragon’s Teeth, is afgelopen week beschikbaar gesteld voor Premium-leden en zal op 29 juli voor de reguliere spelers beschikbaar zijn.

 1.   
  DexMax's avatar

  Gelukkig maken ze er niet al te veel haast mee. Liever een goed product dan heel snel een halfbakken product.

 2.   
  Thijs.'s avatar

  vandaar dat hardline pas later kom

 3.   
  scarface123's avatar

  GuyOnABuffalo. schreef, "vandaar dat hardline pas later kom"

  D8 precies hetzelfde

 4.   
  Cooky-NL's avatar

  scarface123″][quote=”GuyOnABuffalo. schreef, "vandaar dat hardline pas later kom"

  D8 precies hetzelfde[/quote]
  Battlefield: Hardline is van Visceral Games en niet van DICE. Dit staat er dus volledig los van 🙂 De DLC is waarschijnlijk uitgesteld omdat het eerste DLC-pakket begin dit jaar was uitgesteld door de launch-problemen van Battlefield 4.

 5.   
  Andrevantoever's avatar

  Ik heb nog steeds problemen met de laatste DLC, ik bezit premium voor battlefield voor de ps4 en heb dragons teeth al 2maal gedownload nu, maar elke keer als ik een server wil joinen wordt er aangegeven dat ik nog de dlc moet kopen.. vreselijk irritant dit! Weet iemand hier raad mee?

 6.   
  Moodey's avatar

  Lekker precies, kweet precies wanneer ik m kan verwachten