Onthulling nieuw Super Smash Bros.-personage op maandag

Aanstaande maandag kunnen de Super Smash Bros.-fans weer genieten van Nintendo’s marketingtrucjes. Om precies 16:00 uur zal de Japanse ontwikkelaar een nieuw karakter bekendmaken die zijn intrede doet in het nieuwste deel van de Super Smash Bros.-reeks. De onthulling zal plaatsvinden via een livestream op de officiële website van de game. Masahiro Sakurai, het creatieve brein achter de Super Smash Bros-series, laat dit weten via Twitter.

Vorige maand verblijdde Nintendo ons al met het feit dat we Pac-Man, de mascotte van Bandai Namco, binnenkort onder de knoppen krijgen. Wij zijn dan ook erg benieuwd welke held ditmaal zijn intrede doet in de franchise. Zal het een compleet nieuw personage zijn? Of kunnen we straks misschien de vuisten van Wario bedienen? Laat ons in de reacties weten welk karakter jij graag zou willen zien in brawlgame van Nintendo.

  1.   
    fdennis's avatar

    Laat het aub Lucas zijn. Die vond ik echt zo tof in SSBB.

  2.   
    SemSmit's avatar

    Ik ben zeer benieuwd!! Ik wil dit spel zo graag.

  3.   
    Leukste's avatar

    “De onthulling zal plaatsvinden via een livestream op de officiële website van de game.”

    De link verwijst mij naar een hele andere site. Ik denk dat er iets is fout gegaan bij de invoer.http://www.smashbros.com/nl/ is de juiste website volgens mij. Maar misschien is de website nog niet in de lucht en zit ik er helemaal naast. 😳

  4.   
    BOR!S's avatar

    Leukste schreef, "De link verwijst mij naar een hele andere site. Ik denk dat er iets is fout gegaan bij de invoer.http://www.smashbros.com/nl/ is de juiste website volgens mij. Maar misschien is de website nog niet in de lucht en zit ik er helemaal naast. 😳 "

    Er zat een foutje in de urlcode. Het is aangepast 🙂 De link verwijst nu naar de site waar maandag de livestream verschijnt!

  5.   
    Valent!jn's avatar

    Geruchten geven aan dat het nog wel eens het karakter uit Xenoblade zou kunnen zijn. 🙂