Originele cast Alien in pre-order DLC Alien: Isolation

Fans van de originele Alien-film van Ridley Scott kunnen een ware traktatie van SEGA tegemoet zien. Wanneer je namelijk een pre-order voor Alien: Isolation plaatst, krijg je toegang tot twee downloadable missies, waarin de originele bemanning van de Nostromo de hoofdrol vertolkt.

Om deze missies een extra authentisch randje te geven, worden de stemmen door de originele acteurs ingesproken. Dus Sigourney Weaver, Veronica Cartwright en Ian Holm; ze zijn er allemaal bij. In een missie genaamd “Crew Expendable” kruip je als speler in de huid van Ripley, Parker of Dallas, waarna je probeert om de Alien aan boord van de Nostromo op te sporen en naar de ventilatieschacht probeert te lokken. In “Last Survivor” probeer je als Ripley de Nostromo op te blazen en met de Narcissus shuttle te ontkomen.

Alistair Hope, de creative lead van Alien: Isolation spreekt van een onvergetelijke ervaring:

Working with the original cast has been an incredible experience. It was important to us to have the key original cast members reprise their roles in order to perfectly capture the atmosphere of the movie. For some of the original cast, this is their first appearance in an Alien video game. Seeing them reprise those roles after 35 years was an unforgettable experience.
De missie Crew Expendable zal worden uitgebracht als onderdeel van de speciale Alien: Isolation Nostromo Edition. Last Survivor zal als aanvullende pre-order bonus door sommige aanbieders worden uitgegeven. Hoewel het nog onduidelijk is of de missies op een later moment alsnog voor het grote publiek ter download zullen verschijnen, kun je haast verwachten van wel. Alien: Isolation verschijnt op 7 oktober voor de PlayStation 3 en 4, Xbox 360 en One en de pc.

  1.   
    GamerJaime's avatar

    Supervet! Maar na die eerdere vreselijke Alien game waarvan me de naam weer even ontschoten is durf ik deze ook nog niet te pre-orderen. Ik wacht eerst even rustig de kritieken af.

    Overigens wil ik daar ook nog aan toevoegen dat als ik deze DLC later aanschaf ik wel hoop dat het gratis is. Ik zou het bullshit vinden als ik voor deze DLC uiteindelijk moet gaan betalen. Maar ik vrees dat dat wel gaat gebeuren. En daarom heb ik over het algemeen (er zijn wat uitzonderingen) een hekel aan DLC en koop ik ook zelden DLC.