Geruchten rondom Alien: Isolation 2 lijken onjuist te zijn

Hoewel Alien: Isolation niet het commerciële succes was waarop uitgever SEGA gehoopt had, kan de horror-game wel degelijk op een flinke schare fans rekenen. De eerder deze week verschenen geruchten dat ontwikkelaar Creative Assembly bezig is met Alien: Isolation 2 wist bij menig Alien-fan dan ook een sprankje hoop te creëren. Deze hoop wordt nu echter weer volledig de grond ingeboord, want het heeft er alle schijn naar dat Alien: Isolation 2 niet in de maak is.

Hoewel het team dat verantwoordelijk is voor Halo Wars 2 wel bezig is met een nieuw project, zou het volgens bronnen van het Britse Eurogamer niet gaan om een Alien-titel. De komst van een Alien: Isolation 2 vanuit Creative Assembly wordt daarnaast nog eens wat onwaarschijnlijker doordat het merendeel van de ontwikkelaars die aan Alien: Isolation hebben meegewerkt niet langer werkzaam zijn bij Creative Assembly.

  1.   
    tranceguy's avatar

    Dat zegt allemaal niks. Ik geloof het dus nieten temeer omdat die geruchten niet voor niets opduiken… En t is niet de eerste de beste… Op zich wel een logische keus want de game was gewoon goed en kreeg goede recensies… Dus vooralsnog zeg ik, die game gaat gewoon eens komen….