Battlefield 4-patch uitgebracht voor pc en consoles

Ontwikkelaar DICE heeft een verse patch voor Battlefield 4 uitgebracht. De patch is al onderweg richting de pc, PlayStation 3, PlayStation 4 en Xbox 360. De Xbox One-versie van de patch wordt iets later vandaag verwacht.

Volgens DICE voert de patch diverse ‘fixes’ door op het gebied van gameplay, graphics, spelmodi, serverondersteuning, gebruikersinterface en wapens. Vrijwel alle aspecten van de game dus. Ook worden diverse bugs in de Commander App verholpen en krijgt de Xbox One-versie van de Commander App ondersteuning voor stembesturing.

 1.   
  Basman01's avatar

  en krijgt de Xbox One-versie van Battlefield 4 ondersteuning voor stembesturing.

  Dat zit er al toch ? als ik nu “need medic” roep dan verschijnt dat met dat snelle commands dingetje in de chat ,wordt dit nog uitgebreider?

 2.   
  Supermanneke's avatar

  ”Basman01″ schreef, "

  en krijgt de Xbox One-versie van Battlefield 4 ondersteuning voor stembesturing."

  Dat zit er al toch ? als ik nu “need medic” roep dan verschijnt dat met dat snelle commands dingetje in de chat ,wordt dit nog uitgebreider?

  ’t Is voor de commander app, niet voor de game client ;).

 3.   
  ChielB's avatar

  Goed opgemerkt, ik heb het even wat duidelijker verwoord. ๐Ÿ™‚

 4.   
  Nitrix31's avatar

  Er zijn zeker al een groot aantal verbeteringen in de game. Maar voor alsnog is hij niet optimaal. Onvoorstelbaar dat ze deze game zo vroeg hebben uitgebracht. Des al niet te min heb ik wel veel plezier aan de multiplayer.

 5.   
  Talska's avatar

  Ik ga me mening ook bijstellen.

  Het speelt zeker nu een stukken beter. Het begint te lijken qua gameplay als BF3.

  Het grote min punt blijft, dat dit veels te laat is gefixd.

 6.   
  Basman01's avatar

  Mejunior schreef, "

  ”Basman01″ schreef, "

  .."

  Dat zit er al toch ? als ik nu “need medic” roep dan verschijnt dat met dat snelle commands dingetje in de chat ,wordt dit nog uitgebreider?"

  ’t Is voor de commander app, niet voor de game client ;).

  thnx ๐Ÿ™‚

  ChielB schreef, "Goed opgemerkt, ik heb het even wat duidelijker verwoord"

  hahaha ,now it makes sense ๐Ÿ˜‰

 7.   
  PS4owner's avatar

  ik vind het super dat Dice via het CTE omgeving (community test enviroment) nu actief bezig is om de game te verbeteren. maar het komt eigenlijk veel te laat. veel problemen die in de game zitte/zaten hadden veel eerder gefixed moeten worden. ze hadden ook gezegd dat ze eerst de problemen zouden aanpakken en daarna zouden gaan focussen op de DLC’s, maar nu zijn we bijna bij de laatste twee DLC’s en nu komen de meeste fixes pas. ik mag hopen dat dit in de toekomst toch beter aangepakt gaat worden. en dan kijk ik naar jullie EA.