Grezzo, ontwikkelteam achter Ocarina of Time 3D, bezig met Majora’s Mask?

Grezzo, de ontwikkeldstudio achter The Legend of Zelda: Ocarina of Time 3D op de 3DS, heeft een vacature online gezet waarin het bedrijf mensen uitnodigt voor het maken van een legende. Er is nog niets bevestigd, maar deze toon suggereert wel dat de studio zich voorbereidt op het ontwikkelen van The Legend of Zelda: Majora’s Mask 3D. Zal de klassieke Nintendo 64-game, eindelijk van een remake voorzien worden?

De originele versie van The Legend of Zelda Majora’s Mask verscheen in 2000 voor de Nintendo 64 en vormde het vervolg op zijn grote broertje Ocarina of Time. Hoewel er tot nu toe nog niets is aangekondigd, is Nintendo al wel een tijdje aan het hinten naar een remake van Majora’s Mask. Tot de game mogelijk onthuld wordt, kunnen we onszelf in ieder geval zoet houden met het vooruitkijken naar The Legend of Zelda Wii U. Zo werd vandaag bekend dat alle E3-beelden ingame zijn. Bekijk een afbeelding van de Japanse vacature bij ontwikkelstudio Grezzo hieronder.

  1.   
    Goregash's avatar

    Mijn Japans is niet meer zo goed. Maar ik hoop echt dat er een remake komt van MM. Dit was en is nog steeds mijn lievelings Zelda. Er zat veel game uren in, erg moeilijke puzzels en was meer volwassen. Zat veel drama in en had iets engs. Omdat ik toen met zelda ben opgegroeid paste het perfect voor mij. Daarom was Windwaker voor mij ook echt een domper. Twilight Princess heeft dat weer goed gemaakt ene skyward sword was mij betreft weer te simpel. Puzzels waren makkelijk en enige moeilijke was de nieuwe combat style.

    Ik zou zeggen kom maar op met een pimped versie van MM en ben zeer benieuwd naar de nieuwe LoZ