Nintendo onthult twee unieke Legend of Zelda-bundels voor Black Friday

De inkoopgekte van het Amerikaanse Black Friday is nabij en dat betekent dat fabrikanten gretig inspringen op unieke aanbiedingen. Zo ook Nintendo, die speciaal voor de feestgelegenheid op de proppen komt met een vermeend zeldzame Nintendo 2DS.

Niet het New 2DS-model, nee. Het betreft hier een limited edition van dat éérste tweedimensionale broertje van de handheld. Maar dan wel in uniek The Legend of Zelda: Ocarina of Time 3D-thema, uiteraard met de game inbegrepen. Ironisch genoeg zónder 3D-functionaliteiten, welteverstaan.


De unieke uitvoering van Nintendo’s 2DS moet in de Verenigde Staten op de kop voor 79.99 dollar; dezelfde prijs als een reguliere variant van de handheld. Een prima deal dus, gezien de mogelijk beperkte oplage én het vooraf geïnstalleerde kopietje van wellicht een van beste The Legend of Zelda-ports ooit.

Naast de Zelda-2DS komt Nintendo ook op de proppen met een speciale uitvoering van The Legend of Zelda: Breath of the Wild, een zogenaamde Explorer’s Edition. Deze zou het basisspel (zonder downloadable content) bevatten, alsmede een zeker honderd pagina’s dikke Explorer’s Guide.


Als klap op de vuurpijl wordt bij de tijdelijke beschikbare Explorer’s Edition ook een grote uitvoering van de landkaart meegeleverd, en dat allemaal voor 59.99 dollar; wederom dezelfde prijs als de reguliere uitvoering.

Beide Black Friday-aanbiedingen zijn tot dusver enkel onthuld voor de Verenigde Staten. De vraag is vooral wáár ze precies te koop zijn, en of deze edities eventueel ook ooit richting Europa trekken. GamersNET houdt je op de hoogte van eventuele aankondigingen voor ons continent.

 1.   
  WesterW's avatar

  Inderdaad een heerlijk ironische Special Edition, Tom! :’)

 2.   
  Tom's avatar

  Blijft toch mooi dat Nintendo enerzijds voorvechter was van het hele 3D-verhaal, om het vervolgens volledig af te zwakken met de twee 2DS-uitvoeringen. Daaropvolgend gewoon extra cru dat je precies dat model bundelt met een game die nota bene ‘3D’ in de titel heeft, zodat er weer tig keer bij moet staan dat het niet 3D is in dit specifieke geval.

  Super overzichtelijk en goed bedacht, natuurlijk.