Alle E3-beelden van The Legend of Zelda Wii U zijn ingame

Tijdens de E3-persconferentie van Nintendo hebben we kunnen genieten van nieuwe beelden van The Legend of Zelda voor de Wii U. Producer Eiji Aonuma heeft zojuist bevestigd dat de likkebaardende E3-beelden allemaal ingame zijn.

“Many people from the media kept asking me if the footage from the new Zelda game for Wii U is just a promotional movie, but that really is actual gameplay on Wii U. Also, I wasn’t kidding about how you will be able to reach the mountains that appear in the distance if you should choose to!”
In de nieuwe Zelda-titel waan je je in een open wereld, wat een complete vernieuwing is ten opzichte van de vorige delen. De release van Nintendo’s prachtpaardje staat gepland voor 2015.

  1.   
    ShadyXL's avatar

    Toen ik de beelden voor het eerst zag verwachtte ik al dat het in-game beelden zijn. Ik was trouwens ook erg negatief over de art stule. Nu is dat wat minder. Dat kwam gewoon doordat The Wind Waker mij totaal niet aansprak qua grafische stijl. Skyward Sword vond ik wel wat beter en meer passend voor TLoZ. Dit keer lijkt ie weer wat anders dan beide games. Toch had ik liever die stijl van de tech demo in de Wii U game willen zien. Zolang het verhaal lang en van hoge kwaliteit is (zoals bekant all TLoZ games) zal ik het spelen. Deze game wordt dan ook echt de enige reden waarom ik een Wii U ga halen en met Mario games als extra.

  2.   
    Rudizo18's avatar

    Nice ik hoop dat het nog wel als een echt zelda spel aanvoelt aangezien het een openwereld heeft