Assassins’s Creed: Unity heeft geen PvP multiplayer

Ongelukkig nieuws voor alle Assassin’s Creed fans die elkaar graag afslachten via de online multiplayer van de game. In het zevende deel kun je niet online de strijd aangaan met andere gamers. Vincent Pontbriand, producer bij Ubisoft, laat dit weten via een Livestream op Twitch. Zijn droevige woorden kun je volgen vanaf 2 uur en 23 minuten in onderstaande video.


Watch live video from Twitch on TwitchTV

Wees echter niet getreurd! De woorden van Pontbriand zijn misschien hard, maar sluiten niks uit. Sterker nog, zijn mededeling is misschien wel veelbelovender dan het lijkt.
We’re not bringing the PvP mode back. Not this year. You have to wait it out.
De grote vraag is natuurlijk wat Ubisoft van plan is. Kunnen we elkaar volgend jaar dan wel te lijf gaan? Zoals Pontbriand al aangeeft, er zit niks anders op dan afwachten. We zullen het nu moeten doen met de online co-op, wat overigens geen straf is.

  1.   
    Fabianb's avatar

    Dat is, raar? Elke AC had zowat wel PvP multiplayer. Raar dat ze dit opeens eruit laten. Vond de multiplayer van AC juist altijd wel vet.

  2.   
    DutchGamer-W-'s avatar

    En het werkt erg goed, helemaal als je nu de speciale Co-op feature ziet in Unity.

    Gemiste kans?!? 馃槷

  3.   
    LightFasher's avatar

    Ik heb enkel de MP van Brotherhood veel gespeeld, daarna ging het bij mij bergafwaards met als diepte punt dat ik de MP van AC:IV nog niet eens geprobeerd heb. Het wissellen van de PvP MP voor de Coop vind ik goed nieuws :D. Mocht ik er ooit toch nog zin in hebben start ik die van AC:IV wel eens een keer op.

  4.   
    Talska's avatar

    Heb die van Black Flag gespeeld.

    Als er iets was wat nergens op sloeg dan was het die multiplayer.

  5.   
    Rudizo18's avatar

    zou ook een beetje overbodig zijn… als er iets gewoon slecht was was het wel de multieplayer van AC games

  6.   
    Sa.'s avatar

    Kan me niks schelen, zolang die Co-op maar goed werkt! 馃檪

  7.   
    FioranoJC's avatar

    Juist 1 van de games die draait op Singleplayer!! Ik heb de vorige delen, misschien in totaliteit, 2 uur gespeeld. ( Bij elkaar opgeteld ) Des te meer gaat de focus dus naar singeplayer!

  8.   
    Fabianb's avatar

    Grappig dat anderen de multiplayer blijkbaar helemaal niks vinden van AC games. Vond de multiplayer juist altijd wel tof.

  9.   
    Daniel Z's avatar

    Multiplayer was wel geinig, maar is nooit baanbrekend geweest en heb het ook niet veel gespeeld. Assassin’s Creed draait voor mij wel keihard om de singleplayer en daar mag best wat meer focus naartoe. Co-op vind ik dan wel awesome.

  10.   
    ShadyXL's avatar

    Mij maakt het niet uit of die nooit komt of pas een jaar later. Ik speel de multiplayer van Assassin’s Creed games bekant nooit. Als ik zin heb spring ik gewoon weer in de singleplayer.