Prijsvraag: Stel je vragen aan ontwikkelaars en win een GTA 5-pet!


Peter en Leon bekijken dit jaar ontzettend veel games op de E3 en dat is voor jullie de uitgelezen kans om de heren op pad te sturen. Zit jij nog met brandende vragen over bepaalde games, stuur ze dan op naar ons en je krijgt niet alleen antwoord, je maakt ook nog eens kans op een toffe GTA 5-pet! Zo sla je twee vliegen in één klap.

Meer informatie over het insturen van vragen is te vinden op de agendapagina.

  1.   
    Moodey's avatar

    Op welke grafische gebieden zullen jullie Gta V verbeteren?

  2.   
    Nitrix31's avatar

    Wanneer kan ik hem kopen? 😛

  3.   
    Leukste's avatar

    Edit: Video deed het net niet, maar nu wel dus heb vorige post tekst weer verwijderd. Zal even naar E3@gamersnet een mailtje sturen met wat vragen als ik ze heb. En die kakkerlak…

  4.   
    coolking's avatar

    Krijgt AC: Unity ook een companion app?

  5.   
    Musicman88's avatar

    Gaat de game ook al de dlc’s die nog zijn uitgekomen bevatten, of komen er zoals watch dogs ook 23 verschillende versie’s uit? Verbeteringen op grafisch gebied is al gevraagd zie ik. Wordt online direct beschikbaar? En is dit per platform ingericht? Zodat playstation gamers alleen tegen andere playstation gamers kunnen spelen en pc alleen tegen pc enz.? Komen er tegen de herfst nog nieuwe toevoegingen / dlc voor de game bij? Wanneer is de exacte releasedatum voor NL?

    ^^bovenstaande gaat over GTA V^^ 😛

  6.   
    ShadyXL's avatar

    ”Musicman88″ schreef, "Gaat de game ook al de dlc’s die nog zijn uitgekomen bevatten, of komen er zoals watch dogs ook 23 verschillende versie’s uit? Verbeteringen op grafisch gebied is al gevraagd zie ik. Wordt online direct beschikbaar? En is dit per platform ingericht? Zodat playstation gamers alleen tegen andere playstation gamers kunnen spelen en pc alleen tegen pc enz.? Komen er tegen de herfst nog nieuwe toevoegingen / dlc voor de game bij? Wanneer is de exacte releasedatum voor NL?"

    Zou misschien wel slim zijn als je de game(naam) ook erbij zet 😛

    Als je Assassin´s Creed: Unity kon vergelijken met 1 andere Assassin’s Creed game, welke zou dat dan zijn? Dan bedoel ik waar ie het meeste op lijkt qua verhaal en/of protagonist. Ik hoop dat de game een beetje emotioneel aanvoelt zoals bij Assassin’s Creed 2. Zien we de protagonist ook echt opgroeien qua karakter? Ook zoals bij Assassin’s Creed 2. Ik hoop namelijk dat de game mij net zo hard het spel in sleept zoals deel 2 dat deed. Waarom hebben jullie ervoor gekozen om er een co-op game van te maken en vinden jullie dat het werkt zoals jullie dat willen? Hebben jouw co-op partners ook een functie in de verhaallijn?

    Is er een kans dat de Master Chief collection ooit op de PC uitgebracht wordt?

    Zullen we scheel kijken als we lang gebruik maken van Project Morpheus? Krijg je er hoofdpijn van als je het langer dan bijv. 3-4 uur gebruikt?

    Ik heb gehoord dat Peter kakkerlakken als huisdier heeft. Is dat waar? Zo ja, is hij een kakkerlakken fokker?

    Oh en by the way, GTA 5 staat niet in de video, dus ik denk niet dat vragen daarover nut hebben 😛 Is Rockstar überhaupt aanwezig op de E3?

  7.   
    Tadao's avatar

    Wat voor soort game gaat ‘dragonball Z’ worden? Als het weer een fighter word, in wat voor style? (bijv. zoals de eerste budokai? tenkaichi? Battle of Z? (AUB geen battle of Z T.T Ik wil Bill spelen maar niet met zo’n flut spel) ) en hoeveel characters zou het bevatten?
    Hetzelfde geld voor vragen over de komende Naruto game die er weer aan zat te komen, als die developers er zijn.
    Oh en wat is de releasedate van Fable Anniversary op de PC?

    Off-topic: Blijkbaar komt GTA V deze herfst op PC, nog geen exacte releasedate

  8.   
    Hitman047's avatar

    Jullie zijn al bij EA langs geweest?

    Had eigenlijk nog wel willen weten of er nu écht een verband was tussen Hardline en die gecancelde Police Warfare Kickstarter.

    (Ik pas voor de pet, btw)

  9.   
    Nitrix31's avatar

    Waarom word Battlefield Hardline niet als DLC vrij gegeven voor BF4? Gezien de vele overeenkomsten. En hoeveel gaat BF Hardline kosten? Ik zou er persoonlijk nog geen 30 euro voor uit willen geven. 20 euro lijkt me meer dan zat voor een BF4 ripoff.

  10.   
    Justin022000's avatar

    Welke auto van forza horizon 2 heeft het meeste vermogen?

  11.   
    Musicman88's avatar

    ShadyXL schreef, "Zou misschien wel slim zijn als je de game(naam) ook erbij zet 😛 "

    Sorry, vergeten… 😳

    Maar dat ging over GTA V (heb het er even bij gezet)
    thnx

  12.   
    Chinook's avatar

    .

  13.   
    HWSHHZ's avatar

    Voor Ubisoft
    Gaan jullie Assassins Creed Unity ook downgraden, zoals bij Watch Dogs is gebeurt?

    Komt er ook nog een beta vrij van Assassins Creed Unity zoals bij de The Crew?

    Wanneer maken jullie de systeemeisen bekend van The Crew en Assassins Creed Unity?

    Ubisoft, maak alsjeblieft de systeemeisen voor Assassins Creed Unity en The Crew niet zo zwaar (zoals bij Watch Dogs recommended een 8-core als ik het goed heb), maar probeer toch een grafisch en speelbare game uit te brengen…

    (Beetje rare vraag, maar toch 😉 )

  14.   
    Andrevantoever's avatar

    Misschien is die vraag al beantwoord op GN maar ik heb het een beetje druk zelf en er wordt zoveel gepost dat ik het niet allemaal bij houdt!

    Maar wat kunnen de makers van GTA V nou nog verbeteren aan het spel zodat het extra speciaal wordt op de nieuwe consoles?

  15.   
    jessy123's avatar

    is gta 5 op next gen eigenlijl wel beter!?

  16.   
    smokey1971's avatar

    gaan we max Payne 4 krijgen en zo wanneer

  17.   
    Thijs.'s avatar

    Zijn de sackbots uit lbp2 ook weer te vinden in lbp3, en hoe zit het met alle dlc die ik ooit heb aangeschaft van lbp1 en lbp2 zullen die ook bruikbaar zijn in 3? #GNE3 #LBP3