Eerste DLC Assassin’s Creed: Unity gelekt?

Vorig jaar lekte al vroegtijdig de Adewale downloadable content van Assassin’s Creed IV: Black Flag en ook bij Assassin’s Creed: Unity lijkt dit het geval. De eerste volledig current-gen Assassin’s Creed ontvangt uiteraard ook DLC en een afbeelding van een GameStop-poster toont deze ‘aankondiging’ al.

De content zou onder de naam ‘Chemical Revolution Mission’ uitgebracht worden waarin we logischerwijs iets met chemicali毛n gaan doen. Op onderstaande afbeelding zien we het hoofdpersonage en gaan er geruchten dat de andere persoon Antoine Lavoisier is, die de ‘Father of Modern Chemistry’ genoemd wordt.

Jammer dat dit al gelekt is, aangezien we nog niet eens gameplay hebben gezien van Unity zelf. Het is net Watch_Dogs, met alle informatie die lekt.

  1.   
    GsA_Dragonheart's avatar

    En de game is nog niet eens uit 馃檮

  2.   
    R1chardTM's avatar

    Ik ga er vanuit dat dit gewoon een simpele pre-order DLC is. Een extra missie om de pre-orderaars over de streep te trekken. Niet heel erg speciaal dus.

  3.   
    Leon 2.0's avatar

    Simpele pre-order dlc, inderdaad. Niets bijzonders, er zijn tegenwoordig minder games waarbij dit niet gebeurd dan wel. De GameStop-poster zal wel vanaf de E3 in de winkels terecht komen nadat Ubisoft bij zijn persconferentie AC: Unity uitgebreid behandeld heeft.

  4.   
    Kill Gamer 01's avatar

    Ik wil gameplay! 馃檪

  5.   
    Puddingboom's avatar

    Ben benieuwd, ben een grote fan van assasins creed 馃榾