Jonathan Blow: The Witness zal in 1080p en 60fps gaan draaien

Het was een poosje stil omtrent The Witness van Braid-ontwikkelaar Jonathan Blow, maar nu komt de beste man zelf weer met wat nieuwe informatie naar buiten. Blow laat namelijk weten dat de aankomende puzzelgame in 1080p en op 60fps zal gaan draaien.

In een artikel op het PlayStation Blog laat Blow weten dat de bovenstaande specificaties het doel zijn voor hem en zijn team, hoewel er nog wel wat werk verzet moet worden om dit te gaan realiseren:

At release on the PS4, we are planning to render at 1080p and 60 frames per second. Right now we meet this target in many areas of the game, but not everywhere. But with more old-fashioned hard work we should be.
Hoewel het team goed op weg lijkt te zijn, kan Blow ons nog steeds geen releasedatum voor The Witness geven. Naar eigen zeggen is hij inmiddels vijf jaar met het project bezig en hij voelt er weinig voor om er op het laatste moment nog een haastklus van te gaan maken. Het is klaar wanneer het klaar is. Typisch Jonathan Blow.

Gelukkig kunnen we jullie wel kennis laten maken met maar liefst negen nieuwe screenshots die alle pracht en praal van The Witness weergeven.

[SCREENSHOTS]

  1.   
    thijsknvb's avatar

    mag ook wel voor een grafisch niet echt moeilijke game 😉

  2.   
    3333/3333's avatar

    thijsknvb schreef, "mag ook wel voor een grafisch niet echt moeilijke game 😉 "

    Haha, inderdaad.