The Witness en Assassin’s Creed: Syndicate straks gratis via Xbox Games with Gold

Microsoft heeft de volgende lading games onthuld die gratis te downloaden zijn via het Xbox Games with Gold-programma. In de maand april kunnen we twee interessante titels verwachten: The Witness en Assassin’s Creed Syndicate.

The Witness is beschikbaar van 1 tot 30 april. Misschien geen titel die bij iedereen direct een belletje doet rinkelen, maar deze geroemde puzzelgame kreeg van onze Leon een ultieme review met een maximale score! Zeker een aanrader voor wie van prachtige, sfeervolle werelden en het betere puzzelwerk houdt.

Van 16 april tot 15 mei is Assassin’s Creed Syndicate aan de beurt. Ook deze game kreeg een zeer lovende review. Hoewel het vechten wat uitdagender had gemogen, is het een zeer vermakelijk deel uit de serie en een heel fraai Londen als setting.

Verder zijn ook nog Cars 2 en Dead Space 2 vanuit het Xbox 360-tijdperk gratis te downloaden. Dankzij de backwards compatibility van de Xbox One kan je met deze titels aan de slag. Zeker Dead Space 2 is een aanrader voor liefhebbers van een achtbaanrit vol actie en horror.

  1.   
    Steamturtle's avatar

    top games! misschien niet de beste AC maaaaar toch wel het spelen waard.

  2.   
    Tom's avatar

    Altijd al het idee gehad dat The Witness mogelijk iets voor mij is. Leuk om een keer uit te proberen.

  3.   
    Rolf31's avatar

    Hier kan Sony nog wat van leren. Echte AAA titels cadeau voor de abonnee… Irriteer me al een tijdje aan de line-up van PS+ 👿