Nintendo: wij gaan geen nieuwe hardware aankondigen tijdens E3

Eerder vandaag was er een gerucht dat Nintendo nieuwe hardware zou aankondigen tijdens de aankomende E3 in juni. Er werden zelfs al namen genoemd als Fusion DS en Fusion Terminal.

Zojuist heeft Nintendo Benelux contact opgenomen met GamersNET Headquarters om deze geruchten stellig te ontkennen. Elsa Cornet, PR Assistant van Nintendo Benelux, wist ons het volgende te vertellen:

Nintendo zal geen nieuwe hardware aankondigen tijdens de E3.
Met deze duidelijke boodschap kunnen we ons nu focussen op de 3DS en Wii U tijdens de E3.

  1.   
    dav1d's avatar

    Je hoeft natuurlijk niet op ieder gerucht te reageren, maar Microsoft kan hier wel echt iets van leren. Direct onduidelijkheid uit de weg ruimen.

  2.   
    Kill Gamer 01's avatar

    Nieuwe hardware lijkt mij momenteel overbodig. In november 2012 verscheen de Wii U en met topgames als Pikmin 3, New Super Luigi U, The Wonderful 101, The Legend of Zelda: The Wind Waker HD en Super Mario 3D World afgelopen jaar en het binnenkort te verschijnen Mario Kart 8, Super Smash Bros en Bayonetta 2, moet de Wii U het weer goed gaan doen.

    Op handheld gebied verwachtte ik eigenlijk wel een aankondiging. Met de komst van de Nintendo DSi in 2009, DSi XL in 2010, 3DS in 2011, 3DS XL in 2012 en de 2DS in 2013 verwacht ik wel een 2DS XL in 2014.

    Een vergrootte blok die naast het afspelen van 2D games ook als baksteen of snijplank gebruikt kan worden ๐Ÿ˜‰

  3.   
    DutchGamer-W-'s avatar

    Dat er misschien nieuwe hardware getoond kon worden was ook niet onmogelijk geweest, want Nintendo moet gewoon echt knallen op de E3.

    Het gaat ook gewoon niet goed met de Wii-U, niet dat het een flop is… ๐Ÿ™„

  4.   
    WoKingNL's avatar

    Er zaten meteen mensen van ooh Wii u 2, dat zou ongeveer de domste zet ooit zijn om te doen, gelukkig was dat ook waar ๐Ÿ˜›