Gerucht: Nintendo onthult nieuwe hardware op E3 2014

Meerdere bronnen suggereren dat Nintendo volgende maand op de E3 nieuwe hardware zal aankondigen. Er wordt namelijk gezegd dat meerdere mensen claimen dat Nintendo ‘absoluut’ met iets komt op beurs in Los Angeles, maar om wat dit zou gaan is natuurlijk nog onduidelijk.

..multiple people for claims Nintendo is absolutely going to show new hardware.
De bronnen zouden een voormalige Nintendo-medewerker en een third-party informant zijn. Ook meldt Videogamer dat er een third-party bron is die zegt dat er hardware wordt onthuld en de eerste games al te spelen zijn. Uit technische documenten zijn wel twee hardware ‘apparaten’ opgedoken, genaamd Fusion DS en Fusion Terminal.

Het kan een nieuwe soort (3)DS zijn of weer een nieuwe console, maar Nintendo houdt de kaken stijf op elkaar. Op 10 juni komen we meer te weten, als Nintendo haar persconferentie houdt.

  1.   
    fdennis's avatar

    Lijkt me heel sterk dat dit waar zal zijn. Ze hebben de 3ds en de Wiiu vrij recentelijk uitgebracht. En ik denk niet dat ze nu het risico zouden nemen om in iets nieuws te investeren. Aangezien de Wiiu kwa verkoopcijfers enorm tegenvalt.

  2.   
    Supermanneke's avatar

    fdennis schreef, "Lijkt me heel sterk dat dit waar zal zijn. Ze hebben de 3ds en de Wiiu vrij recentelijk uitgebracht. En ik denk niet dat ze nu het risico zouden nemen om in iets nieuws te investeren. Aangezien de Wiiu kwa verkoopcijfers enorm tegenvalt."

    Als het een nieuwe Wii (U) is en hij is backwards compatible, maar wel krachtig genoeg voor third party next gen games, dan zit er misschien nog wel wat in. Dan voelen de Wii U gebruikers zich wel genaaid.

  3.   
    Hitman047's avatar

    Die geruchten doen al een tijdje de ronde. Ben er toen nog eens even in gedoken, maar geen enkele van die ‘anonieme bronnen’ is ook maar enigszins betrouwbaar te noemen. Zou er niet te veel van verwachten.

    Ik drop dit recente patent van Nintendo nog wel even hier. Mogen jullie zelf verder speculeren. 😉

  4.   
    gamepower's avatar

    Mejunior schreef, "

    ”fdennis” schreef, "Lijkt me heel sterk dat dit waar zal zijn. Ze hebben de 3ds en de Wiiu vrij recentelijk uitgebracht. En ik denk niet dat ze nu het risico zouden nemen om in iets nieuws te investeren. Aangezien de Wiiu kwa verkoopcijfers enorm tegenvalt."

    Als het een nieuwe Wii (U) is en hij is backwards compatible, maar wel krachtig genoeg voor third party next gen games, dan zit er misschien nog wel wat in. Dan voelen de Wii U gebruikers zich wel genaaid."

    zou wel een antwoord kunnen zijn om gelijk met de ps4 en de xbox one weer mee te kunnen, met de WIIu loopt Nintendo nu achter de feiten aan, waardoor sommige uitgevers geen games voor Nintendo leveren! dus wil Nintendo niet volledig uit de boot vallen de komende jaren moeten ze zeker iets doen om mee te kunnen draaien met de xbox one en ps4! het zou volgens mij geen domme zet zijn om een nieuwe console op de markt te brengen

  5.   
    Bram_M99's avatar

    Nog een nieuwe? Ik denk het zelf niet… Sowieso denk ik dat WII niet goed gaat in de ‘game wereld’ dus ze het beter kunnen verminderen